mary brogaard
Flere idéer fra mary
Hjemmelavet sauce bearnaise, der aldrig skiller. Du skal bare passe på, at din bearnaisesauce ikke bliver for varm. Sauce bearnaise er en klassiker, som de fleste nok kender fra Knorr’s pulve…

Hjemmelavet sauce bearnaise, der aldrig skiller. Du skal bare passe på, at din bearnaisesauce ikke bliver for varm. Sauce bearnaise er en klassiker, som de fleste nok kender fra Knorr’s pulve…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn,  men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Masser af dejlige pølsehorn. Opskriften her er med kærnemælk, der gør brødene endnu mere lette og luftige. Foto: Guffeliguf.dk.

Masser af dejlige pølsehorn. Opskriften her er med kærnemælk, der gør brødene endnu mere lette og luftige. Foto: Guffeliguf.dk.

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Pirogger med fars og porrer

Pirogger med fars og porrer

Istedet for at gå til bageren og købe dine rundstykker dér - hvorfor så ikke lave dem selv, så du ved præcist hvad de er lavet af og hvordan de er lavet.

Istedet for at gå til bageren og købe dine rundstykker dér - hvorfor så ikke lave dem selv, så du ved præcist hvad de er lavet af og hvordan de er lavet.

Virkelig saftige kanelsnegle, der også kaldes gammeldags kanelsnegle. Kanelsneglene laves med gærdej, og fyldes med en god remonce. Foto: Guffeliguf.dk.

Virkelig saftige kanelsnegle, der også kaldes gammeldags kanelsnegle. Kanelsneglene laves med gærdej, og fyldes med en god remonce. Foto: Guffeliguf.dk.

Lækre tebirkes, som er nemmet at bage. Selvom de er lavet af en wienerbrødsdej, så kan du lave dem på kort tid. Foto: Guffeliguf.dk.

Lækre tebirkes, som er nemmet at bage. Selvom de er lavet af en wienerbrødsdej, så kan du lave dem på kort tid. Foto: Guffeliguf.dk.

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Verdens bedste rundstykker, som dog stadig er nemme at …

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Verdens bedste rundstykker, som dog stadig er nemme at …

Ledte du efter opskrift på saltmandler? Prøv denne opskrift på saltede hasselnødder bagt i ovnen i stedet. Denne nemme opskrift lavede Adam Aamann i Madmagasinet.

Ledte du efter opskrift på saltmandler? Prøv denne opskrift på saltede hasselnødder bagt i ovnen i stedet. Denne nemme opskrift lavede Adam Aamann i Madmagasinet.