Marianne Leth

Marianne Leth

Marianne Leth
Flere idéer fra Marianne
Cheesecake med kiksebund og hindbærcoulis (Recipe in Danish)

Cheesecake med kiksebund og hindbærcoulis (Recipe in Danish)

A warm potato salad is packed with cauliflowers, cornichons, and dressed in a wonderful mustard dressing using Whole-grain mustard!

A warm potato salad is packed with cauliflowers, cornichons, and dressed in a wonderful mustard dressing using Whole-grain mustard!

Cremet kartoffelfad med forårsløg og ost…

Cremet kartoffelfad med forårsløg og ost…

Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Rabarber trifili

Rabarber trifili

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

Har i nogensinde fået en brownie, som smagte som én stor trøffel? Det gjorde den her, GUF! Hvor var den bare god. En af de bedste brownies jeg har smagt! Den kan virkelig anbefales. Når jeg skal synde, så skal den have hele armen, og det fik den her. ADVARSEL: Lav ikke denne kage, hvis du e....

Har i nogensinde fået en brownie, som smagte som én stor trøffel? Det gjorde den her, GUF! Hvor var den bare god. En af de bedste brownies jeg har smagt! Den kan virkelig anbefales. Når jeg skal synde, så skal den have hele armen, og det fik den her. ADVARSEL: Lav ikke denne kage, hvis du e....

En af mine yndlingssalater med fintsnittet spidskål, søde mangostykker og en suveræn dressing.

En af mine yndlingssalater med fintsnittet spidskål, søde mangostykker og en suveræn dressing.

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber