Morgenmad på farten

Collection by Marlene Haakonson

12 
Pins

Bagt havregrød muffins med banan | Morgenmad | Food Salute

Den bedste morgenmad er i min optik sund, nem og lækker! De her muffins er lavet på bagt havregrød og banan. De mætter godt, de er super nemme at lave og lige til at have med på farten. Og så smager de bare skønt! What's not to like? De sunde morgenmadsmuffins er lavet på banan, havregryn, mandle

Sunde bananmuffins uden sukker: Nem opskrift på 20 min.

·
49 reviews
·
30 minutes
·

Sunde bananmuffins uden sukker og gluten til fx madpakken eller snack. Her får du opskriften på sunde havregrynsmuffins med chokolade og banan.

Alt i én morgenmads pandekager - Mindfulmad.dk

Hvis du er udfordret af travle morgener, eller ikke har så meget appetit om morgenen, så kan de her lækre pandekager meget vel være din redning. De er et spin-off på de kendte LCHF kesoplätter. Jeg har tilsat chiafrø, lidt grøntsager og feta. Pandekagerne laver du i forvejen, så er de klar til at lune...Read More »

Mættende, sunde pandekager

Pandekager behøver ikke være propfyldt med kalorier. Denne sunde variant giver god energi og holder dig mæt længe, og så smager den oven i købet superskønt.

Pandekager – med banan og havregryn

Nok til 4 personer English recipe for Healthy banana pancakes 3 modne bananer Saften fra 1 appelsin 2 æg 3 dl. havregryn 1 dl. kærnemælk 1 tsk. vaniljepulver 1 tsk. bagepulver 1 nip salt All…

Bagt havregrød muffins med æble og peanut butter | Morgenmad | Food Salute

Bagt havregrød muffins med banan | Morgenmad | Food Salute

Bagt havregrød muffins med æble og peanut butter | Morgenmad | Food Salute

Lækre tykke bananpandekager – uden sukker og mel - Danish Things

Lækre tykke bananpandekager – uden sukker og mel - Danish Things

© danishthings.com

Morgenmadsmuffins

Muffins til morgenmad? Jo, det kan man godt. De her muffins indeholder hverken tilsat sukker eller smør, og er derfor ideelle som morgenmad. Derudover er det en super nem og hurtig måde, at få sin morgenmad på. Hvis du har travlt om morgenen, spiser din morgenmad på farten eller bare ikke rigtig gider at stå og lave morgenmad, er de her morgenmadsmuffins helt perfekte til dig. Jeg har selv svært ved at få spist morgenmad, da jeg sjældent er sulten før klokken er 9.00- 10.00 om morgenen…

15 Travel-Friendly Breakfasts You Can Take on the Road

For mornings when you need to grab food quickly and head out the door, try these healthy breakfast recipes that are easy to prepare the night before.

26 Healthy Make Ahead Breakfasts For Busy Mornings | Welcome My Blog

26 Healthy Make Ahead Breakfasts For Busy Mornings - Slender Kitchen. Works for | You can find pictures of southern food, spanish food, food recipes, food chicken, food logo, food and cocktails, food bar, Pancakes, Healthy Breakfasts, Vegan Breakfast Recipes, Breakfast, Overnight French Toast, Quiches, Crepes, Italian Recipes, Italian Pastries on my blog which is my world.