Dessert ideer

Collection by Marlene Nielsen

7 
Pins
Marlene Nielsen
Glutenfri chokoladekage med den bedste chokolade smørcreme

Frederikke Wærens

Glutenfri chokoladekage med den bedste chokoladesmørcreme er bare det bedste! En næsten konfekt-agtig og glutenfri chokoladekage med den blødeste og lækreste chokoladesmørcreme. Kagen kan med fordel bages en dag i forvejen, så bliver den allerbedst.

Baileys Is Uden Ismaskine - Hjemmelavet Is Med Baileys

Baileys Is Uden Ismaskine - Hjemmelavet Is Med Baileys

Baileys Is Uden Ismaskine - Hjemmelavet Is Med Baileys

Min bedste opskrift på jordbærkage – BEDRE END BAGERENS! | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken

Min bedste opskrift på jordbærkage - BEDRE END BAGERENS! Det er vidst de færreste der ikke har smagt en god gammeldags jordbærkage fra bageren. Det smager jo herligt. Men hold da op hvor er sådan en jordbærkage dyr! Den bliver dyrere og dyrere og jordbærene færre og færre. Geléen er t

Black Magic - en fantastisk kage

Denne kage er fyld med sort magi - den smager simpelthen så godt, har en skøn konsistens og sammen med den fantastiske chokolademousse på ...

Opskriften på den flotte fødselsdagskage

Mange af jer, mine søde læsere, har vist stor interesse for den flotte kage, jeg bloggede om forleden. Nu har jeg snakket med min svigerindes søster, som gerne ville dele opskriften med jer. Så I får den lige her! Til chokoladebundene bruges: 300 g sukker 50 g kakao 300 g hvedemel 2 æg 75 g...Læs mere »

Hjemmelavet chokoladeroulade | SØNDAG

Vi er vilde med chokolade, og med denne lækre opskrift på chokoladeroulade får man sin lyst til chokolade dækket. Den smager nemlig vidunderligt.