Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nutellakugler.... Er de lavet på nutella? NEJ det er de ikke. Men de smager alligevel lidt hen af nutella, da de er lavet på bagte hasselnødder og kakao. De er virkelig nemme at lave og er kun lavet på 5 ingredienser, så du vil sagtens gå i køkkenet med dine børn og lave dem:-) 15-20 st....

Nutellakugler.... Er de lavet på nutella? NEJ det er de ikke. Men de smager alligevel lidt hen af nutella, da de er lavet på bagte hasselnødder og kakao. De er virkelig nemme at lave og er kun lavet på 5 ingredienser, så du vil sagtens gå i køkkenet med dine børn og lave dem:-) 15-20 st....

Homemade Pretzels

World's Greatest Soft Pretzels

Homemade Pretzels

World's Greatest Soft Pretzels - huge pretzels that are soft, buttery and salty, you know the ones I'm talking about.

World's Greatest Soft Pretzels

World's Greatest Soft Pretzels - huge pretzels that are soft, buttery and salty, you know the ones I'm talking about.

Dette er tilbehør i verdensklasse, intet mindre. Det var en opskrift jeg rendte over i sommers på et grillforum, og har spist det flere gange i løbet af sommeren. Det eneste jeg har haft svært ved,…

Dette er tilbehør i verdensklasse, intet mindre. Det var en opskrift jeg rendte over i sommers på et grillforum, og har spist det flere gange i løbet af sommeren. Det eneste jeg har haft svært ved,…

Det er sådan her en chokoladekage skal være! Mørk og lækker med dyb smag af chokolade og svampet og luftig i konsistensen :-) Jeg bagte en prøveversion i sidste uge, og den fik en chokolade-kaffe g…

Det er sådan her en chokoladekage skal være! Mørk og lækker med dyb smag af chokolade og svampet og luftig i konsistensen :-) Jeg bagte en prøveversion i sidste uge, og den fik en chokolade-kaffe g…

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums   Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Lækre baconbomber med masser af bacon.

Baconbomber

Lækre baconbomber med masser af bacon.

This Raspberry And Chocolate Mousse always impresses! Such a fun and easy recipe to make, great for special occasions.

Easy Raspberry And Chocolate Mousse (with Video)

This Raspberry And Chocolate Mousse always impresses! Such a fun and easy recipe to make, great for special occasions.

Pinterest
Søg