Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel...  Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Tartine bread-boller med mange hævninger. Jeg udelader evt. Foldning af dejen. Bagt med ca. 150 g fuldkornsmel, 150 g ølandshvede og resten ca. 3-400 g hvede. Som 2 brød skal de have ca 35 min. I ovnen

Det perfekte brød. Simplethen.

image

Brød – Side 3 – CA food and cakes

De er sunde, de er hurtige, og de er lækre! Her får du en skøn opskrift på hurtige fiberboller

De er sunde, de er hurtige, og de er lækre! Her får du en skøn opskrift på hurtige fiberboller

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Grovboller • Klar på 45 min. Skal ikke hæve. Nemme og gode grovboller »

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve.

Pinterest
Search