Undervisning

Collection by MarieLemming

32 
Pins
(2016-02) Konflikttrappe, ulve-/ggirafsprog

Hjørring Private Realskole - Forside

Gennem værdier som faglighed, respekt og innovation sætter vi på Hjørring Private Realskole en ære i at være den bedste skole, dit barn nogensinde vil gå i

Dialogisk læsning er nok den mest effektive både at lære sproget på, men det er også en fantastisk måde at opleve en historie på. Det gør højtlæsning både spændende, levende og medrivende. Fra Sprogpakken.

Til børn - Råd ift. børnebøger, apps, dialogisk læsning og meget mere

Læs mine anbefalinger ift. udvælgelse af børnebøger og materialer til børn - Både i førskolen og skoleårene - Kom også gerne selv med ideer og erfaringer.

Mayas skole: Udvid din sætning

Udvid din sætning

Synes denne oversigt giver så god mening, så jeg ikke kunne lade være med at hugge ideen og oversat den fra www.instantdisplay.co.uk

Talemåder, dansk

Alinea Gratismaterialer webshop | Forlaget Alinea

Download gratis postkort, bogmærker, plakater og skoleskemaer i Alinea¨s gratis shop

Mayas skole: Fortællersynsvinkel

Fortællersynsvinkel

Hvem er fortæller og hvilken synsvinkel fortælles der? Frit kopieret (oversat fra engelsk) fra Teacherspayteachers.

Ovenstående pris er ekskl. moms. og forsendelse (Normal pris inkl. moms: 186,25 DKK) A1 plakat (h: 59,4 × b: 84,1 cm) Motiv: "Dynamisk Tankesæt" Motivet er trykt på 170g Silk.

Kompetencehuset Heckmann - Kompetencehuset Heckmann

Kompetencehuset Heckmann tilbyder rådgivning, kurser og større kompetenceudviklingsforløb, og vi ønsker at alle skal lære mest muligt!

Sådan virker det nye kryds og bolle | Videnskab.dk

Sådan virker det nye kryds og bolle

Danske studerende kan ikke sætte kryds og bolle, mener en dansk sprogforsker. Derfor har hun udviklet en ny metode, som alle kan lære, mener hun. Se den her.

Tegning: Susanne Birkvad

Hostet af GratisDNS

Red Barnet redder, beskytter og styrker de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. Vi kæmper for børns rettigheder. Støt os og gør en forskel.

Legekufferten - find dit barns læringsstil - køb en legekuffert - viden om leg og læring - teorien om de mange intelligenser

find dit barns læringsstil - køb en legekuffert - viden om leg og læring - teorien om de mange intelligenser

Skolestuen: ImageChef Word Mosaic - Lav flotte ordcollager - bestem selv ordene samt form og farver på collagen (inkl. dansk vejledning)

Lav ord-collager med online-værktøjet Word Mosaic

På websitet ImageChef kan I bl.a. finde onlineværktøjet Word Mosaic, som kan lave disse digitale ord-collager. Værktøjet giver mulighed for at arbejde med ord og kontekst på nye måder: Hvilken form…