Hjemmelavede flødeboller - Store og Lækre Flødeboller | Mummum.dk
Opskrift på hjemmelavede flødeboller med marcipan og mørk chokolade. Et hyggeligt weekendprojekt, da det kræver tid og tålmodighed, men derimod er resultatet super godt og sådan en hjemmelavet flødebolle kan ingen da modstå. Vi prøvede også at overtrække med hvid chokolade og lys chokolade og det blev også super godt.
Mette Blomsterberg Flødeboller
Mette Blomsterberg Flødeboller | sukkerhjerte
Hindbærmacarons (Maja Vase)
Min kærlighed til macarons skyldes bl.a. de små kagers uendeligt mange smagsmuligheder. Du kan gemme alt fra smørcreme, chokoladeganache, syltetøj, nøddesmør, karamel til friske frugter og karamellise
Lindegaard´s lækkerier ~ lindegaards søde kys
Det skal du bruge.: 500 g sukker 5 æggehvider pastafarve pisk æggehviderne stive og hæld sukkeret gradvist i , pisk til massen er stiv og sej. ca. 10-15 min. Tilsæt pastafarve eller smagsvarianter efter eget ønske kom massen i en sprøjtepose med en Wilton1M tyl, og sprøjt kyskagerne ud ...
Macarons med hindbær-creme | Femina
Du kan lave de små fine macarons i de fleste farver som i Frankrig, du bruger bare frugtfarve. Disse er med hindbærcreme, men du kan også bruge blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla macarons
Macarons med chokoladecreme
Det er ikke svært at lave de små franske macarons, men det kræver, at man holder tungen lige i munden og følger opskriften nøje. Det, som kendetegner en macaron, er den fine og glatte overflade samt den lille “fod”, som dannes nederst på makronen, når den hæver.
Marengs-kys - Hjerteforeningen
Ingredienser3 æggehvider2 dl sukker3 spsk kakao1 tsk kanel3 dråber frugtfarvePyntkokosmel, krymmel, hakket chokolade.Tilberedning Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der piskes. Hvis ”kyssene” skal være med smag, røres kakao eller kanel i sukkermassen. Man kan evt. dele portionen i to og tilsætte smag eller farve til den ene del (husk i… Læs mere »
Flødebolleskum med æggehvidepulver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer
Fantastisk opskrift på Flødebolleskum med æggehvidepulver - Rimmers Køkken. Det er ultra-nemt at lave flødebolleskum af friske æggehvider, men jeg er lige ved at tro, jeg bedre kan lide at skummet er lavet af æggehvidepulver (friske æggehvider, som har været igennem en længere proces for at lave dem til pulver). Jeg synes at min test viser, at skummet bliver mere fast og stabilt. Godt til flødeboller. - Pulveret kan primært købes over nettet og hos Specialkøbmanden i Hvidovre. - Opskriften…
Farverige macarons
Macarons er en mellemting mellem marengs og makron og består af sukker, æggehvider og mandelmel. De skal helst se ud på en bestemt måde -...