Opskrifter med æggehvider

Collection by Marie

12 
Pins
Antal: ca. 15-20 stk. [opskrift] Bunde: 200 g. marcipan i rulle Skum: 130 g. sukker50 g. glukosesirup37 g. vand72 g. past. æggehvider 2 tsk. vaniljesukker ca. 200-300 g. chokolade til overtrækning3 tsk. kokosolie Pynt: evt. kokosflager [/opskrift] [made] 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. En bageplade med bagepapir gøres klar. Skær skiver på ca. 0,5 cm. tykkelse af din marcipan. Placer stykkerne på bagepladen. 2. Bag marcipanskiverne i ca. 5-7 min. eller indtil de får en smule farve...

Hjemmelavede flødeboller - Store og Lækre Flødeboller | Mummum.dk

·
9 reviews
·
2.5 hours
·

Opskrift på hjemmelavede flødeboller med marcipan og mørk chokolade. Et hyggeligt weekendprojekt, da det kræver tid og tålmodighed, men derimod er resultatet super godt og sådan en hjemmelavet flødebolle kan ingen da modstå. Vi prøvede også at overtrække med hvid chokolade og lys chokolade og det blev også super godt.

Macarons med lime

·
3 reviews
·

Disse smukke macarons er farvet grønne, så de afspejler fyldet – en skøn creme lavet af lime, hvid chokolade og flødeost. De fine små kager bliver ekstra lækre af at overnatte i køleskabet.

Hindbærmacarons (Maja Vase)

Min kærlighed til macarons skyldes bl.a. de små kagers uendeligt mange smagsmuligheder. Du kan gemme alt fra smørcreme, chokoladeganache, syltetøj, nøddesmør, karamel til friske frugter og karamellise

Det skal du bruge.: 500 g sukker 5 æggehvider pastafarve pisk æggehviderne stive og hæld sukkeret gradvist i , pisk til massen er stiv og sej. ca. 10-15 min. Tilsæt pastafarve eller smagsvarianter efter eget ønske kom massen i en sprøjtepose med en Wilton1M tyl, og sprøjt kyskagerne u...

Lindegaard´s lækkerier ~ lindegaards søde kys

Det skal du bruge.: 500 g sukker 5 æggehvider pastafarve pisk æggehviderne stive og hæld sukkeret gradvist i , pisk til massen er stiv og sej. ca. 10-15 min. Tilsæt pastafarve eller smagsvarianter efter eget ønske kom massen i en sprøjtepose med en Wilton1M tyl, og sprøjt kyskagerne ud ...

Macarons med hindbær-creme

Macarons med hindbær-creme | Femina

Du kan lave de små fine macarons i de fleste farver som i Frankrig, du bruger bare frugtfarve. Disse er med hindbærcreme, men du kan også bruge blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla macarons

Macarons med chokoladecreme

Det er ikke svært at lave de små franske macarons, men det kræver, at man holder tungen lige i munden og følger opskriften nøje. Det, som kendetegner en macaron, er den fine og glatte overflade samt den lille “fod”, som dannes nederst på makronen, når den hæver.

Ingredienser3 æggehvider2 dl sukker3 spsk kakao1 tsk kanel3 dråber frugtfarvePyntkokosmel, krymmel, hakket chokolade.Tilberedning Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der piskes. Hvis ”kyssene” skal være med smag, røres kakao eller kanel i sukkermassen. Man kan evt. dele portionen i to og tilsætte smag eller farve til den ene del (husk i… Læs mere »

Marengs-kys - Hjerteforeningen

Ingredienser3 æggehvider2 dl sukker3 spsk kakao1 tsk kanel3 dråber frugtfarvePyntkokosmel, krymmel, hakket chokolade.Tilberedning Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der piskes. Hvis ”kyssene” skal være med smag, røres kakao eller kanel i sukkermassen. Man kan evt. dele portionen i to og tilsætte smag eller farve til den ene del (husk i… Læs mere »

Vi holdte i fredags Antons 16 års fødselsdag, samt fejrede, at han skulle på efterskole. Jeg havde til dessert lavet en fragilite med hvid chokoladecreme. Den var et stort hit. Fragilite med hvid chokolade. Til 20 personer. Bunde. 12 æggehvider 600 gram sukker. 400 gram hasselnødder. Blendes. Æggehviderne piskes stive med sukkeret, hæld sukkeret i lidt af gangen. Vend forsigtig de blendede hasselnødder i æggemassen. Fordel massen ligeligt på tre bageplader beklædt med bagepapir. Smør massen…

Fragilite med hvid chokoladecreme

Vi holdte i fredags Antons 16 års fødselsdag, samt fejrede, at han skulle på efterskole. Jeg havde til dessert lavet en fragilite med hvid chokoladecreme. Den var et stort hit. Fragilite med hvid c…

Flødebolleskum med æggehvidepulver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer - Cookpad

Flødebolleskum med æggehvidepulver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer

Fantastisk opskrift på Flødebolleskum med æggehvidepulver - Rimmers Køkken. Det er ultra-nemt at lave flødebolleskum af friske æggehvider, men jeg er lige ved at tro, jeg bedre kan lide at skummet er lavet af æggehvidepulver (friske æggehvider, som har været igennem en længere proces for at lave dem til pulver). Jeg synes at min test viser, at skummet bliver mere fast og stabilt. Godt til flødeboller. - Pulveret kan primært købes over nettet og hos Specialkøbmanden i Hvidovre. - Opskriften…

Himmelske kager: 1:1 chokolade ganache til opsmøring

1:1 chokolade ganache til opsmøring

Jeg har aldrig rigtig været fan af smørceremer. Uanset hvor meget andet jeg tilsætter for at overdøve smørsmagen, så er den der alligevel. J...

Himmelske kager: Farverige macarons

Farverige macarons

Macarons er en mellemting mellem marengs og makron og består af sukker, æggehvider og mandelmel. De skal helst se ud på en bestemt måde -...