madbrød
Ostestænger – med 3 slags ost | Opskrifter | Nanna Pretzmann
Det er endnu engang blevet søndag og jeg har forsøgt at være kreativ i køkkenet. Det er ingen hemmelighed, at vi nærmest altid har madpakke med, når vi smutter på tur. Det er efterhånden tit og jeg nyder at komme nye ting i madpakkerne. Denne gang er det blevet til en ordentlig omgang ostestæng
Pizzastænger | Opskrifter | Nanna Pretzmann
Efter successen med både frøsnappere og ostestænger besluttede jeg mig for at kaste mig over pizzastænger og ganske som forventet var de også en succes hos ungerne. Fyldet kan udskiftes efter smag og behag, eller hvad der lige gemmer sig af rester i køleskabet. En da er det måske en rest kyl
Møllehjul af ostebomber med mozarella-pesto fyld | Opskrifter | Nanna Pretzmann
Husker i møllehjul? Dem man før i tiden ofte fik til konfirmationer, større fester osv.? Dem har jeg gået og tænkt på et stykke tid. Altså at lave min egen version. Pludselig udviklede ideen sig dog til at indeholde fyld også. Fyld af ost. Jeg er en kæmpe oste elsker må jeg hellere sige og jeg
oksekød
kartofler2
Hun skærer 1 kg kartofler i skiver, og tager muffinformen frem. Resultatet? Dette skal jeg lave til næste fest!
Jeg har altid nogle kartofler til at ligge derhjemme, men bruger dem sjældent til noget specielt. Jeg bruger dem altid på samme måde, hver gang! Kartofler er fantastiske, men ikke noget, der tager mig i den syvende himmel. Derfor blev jeg utroligt glad, da jeg så denne enkle og lækre opskrift, og je
Sprøde pomfritter af daggamle kogte kartofler | Lækker opskrift | Find den på Maduniverset
Man har ofte kogte kartofler fra dagen før og de bliver lækre sprøde pomfritter, måden man normlat også kan lave hjemmelavet pomfritter på, er at koge kartoflerne først og lægge dem i køleskabet og skære samt friturestege pomfritterne da man så får den sprøde pomfrit. Sprøde pomfritter af daggamle kogte kartofler var dagens opskrift den 21.08.2019
gris
Spareribs - opskrift på lækre revelsben i BBQ-marinade
Spareribs eller revelsben, som de vel hedder på dansk, smager jo afsindigt godt og når vi har dem på menuen sammen med andet kød, er de altid det mest populære indslag. Det snaskede, fedtede, velsmagende kød, der falder af benet, er for lækkert. At sidde bagefter og næsten have behov for et komplet bad, fordi man er smurt ind i fedt og saft og BBQ, not so much, men det er jo en del af oplevelsen. Spareribs i ovn eller på grill Man kan både lave spareribs i ovn og på grill. De skal have…
Kylling3
Broccoli Bacon Cheddar Chicken Bake
If you love chicken and bacon recipes (and who doesn’t?), you will really enjoy this easy Broccoli Bacon Cheddar Chicken dinner. Just throw everything on top of chicken in casserole dish, and then bake in one pan for 30 minutes! Done! Low-carb, gluten-free, keto friendly chicken recipe. I’d like to note that there is nothing...Read More
Kylling med dijonsennep, honning, citron, fløde og andet godt, samt sprøde ovnkartofler og grøn salat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog
Den seneste uges tid har jeg haft virkelig lyst til kylling, men så er der hele tiden kommet noget i vejen på den ene eller anden måde. I dag skulle det så endelig være - lækre kødfulde overlår med sprødt skind i en cremet sovs med dijonsennep. Her til en grøn salat med feta og lækre oliv
Alt i ét fad: Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager | Mad For Fattigrøve
Denne ret er så lækker, nem at lave og hvor er det fantastisk, at man bare kan putte alle tingene i ét fad, og så er der bare mad 1 time senere, uden at man skal stå med en masse gryder i kog. Jeg elsker at det hele kan samles - alt i ét fad! Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager er blevet en af mine favoritter, og at den dertil også er godkendt af hele familien, det er da et endnu større plus! :-)
Kylling Stroganoff - Nem Gryderet med Kylling | Mummum.dk
Opskrift på en lækker og smagfuld Kylling Stroganoff i en cremet sauce. Den kan laves på under 30 minutter og så er den super nem at lave, da den ikke indeholder mange ingredienser. Det er efterårsmad eller vintermad, når det er bedst.
Den Sprøde Kyllingeburger - Den Smager Helt Fantastisk!
Jeg har lavet en ny favorit burger! En lækker hjemmelavet dressing, sprødt kyllingeskind, paneret kyllingebryst og sprøde cheddarchips! Amen for hulan det er bare lækkert! Du bestemmer selv hvor mange burgere du laver – jeg bruger 2 stegte kyllingestykker, 2 sprøde skind og 2 cheddarchips…
Chicken Katsu - sprød, paneret kylling med karrysovs | Mummum.dk
En nem og lækker opskrift på Chicken Katsu, som er en opgraderet version af kylling i karry. Kyllingefileten bliver paneret og stegt og saucen er lavet på grøntsager. Hvis man ikke er til kokosmælk, så kan den sagtens erstattes af almindelig madlavningsfløde.
grønt
sandwich
Lam
Saucer
pasta opskrifter og vegetar
Æg
And
fisk
kartofler
kylling 2
kylling
Broccoli Bacon Cheddar Chicken Bake
If you love chicken and bacon recipes (and who doesn’t?), you will really enjoy this easy Broccoli Bacon Cheddar Chicken dinner. Just throw everything on top of chicken in casserole dish, and then bake in one pan for 30 minutes! Done! Low-carb, gluten-free, keto friendly chicken recipe. I’d like to note that there is nothing...Read More
Kylling med dijonsennep, honning, citron, fløde og andet godt, samt sprøde ovnkartofler og grøn salat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog
Den seneste uges tid har jeg haft virkelig lyst til kylling, men så er der hele tiden kommet noget i vejen på den ene eller anden måde. I dag skulle det så endelig være - lækre kødfulde overlår med sprødt skind i en cremet sovs med dijonsennep. Her til en grøn salat med feta og lækre oliv