HOMEMADE SALTED CARAMEL SAUCE

Homemade salted caramel sauce

Homemade Salted Caramel Sauce perfect for topping on ice cream or almost any dessert! Remember to use lactose-free cream to keep this recipe low FODMAP.

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med…

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

Fransk nougat

Fransk nougat er svært uimodståelig med de grønne pistaciekerner, mandler og seje konsistens - få opskrift på den franske konfekt her

De fleste kender vist duften og ikke mindst smagen af de skønne churros (spanskrør), som man kan købe mange steder til jul. Her er en super nem opskrift.

De fleste kender vist duften og ikke mindst smagen af de skønne churros (spanskrør), som man kan købe mange steder til jul. Her er en super nem opskrift.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Sprøde edamamebønner er den ultimative snack, der ovenikøbet er supernem at lave – det tager ikke mere end 20 minutter, og så er de sprøde bønner færdige.

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.

P-tærter med skumfiduser

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med…

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Nem opskrift på pitabrød får i her. (Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel) Til 12 st....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Duften – og smagen – af churros kender mange fra Tivoli. Friturestegte stænger trillet i kanelsukker og dyppet i chokolade :-) Min version er en smule anderledes, for jeg har bagt mine …

Duften – og smagen – af churros kender mange fra Tivoli. Friturestegte stænger trillet i kanelsukker og dyppet i chokolade :-) Min version er en smule anderledes, for jeg har bagt mine …

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"


More ideas
Pinterest
Search