Marianne Dehli

Marianne Dehli

Marianne Dehli
More ideas from Marianne
Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...

Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...

Hæklede masketyper - Garn Grammatik

Hæklede masketyper - Garn Grammatik

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Baconruller på porre-kartoffelbund. En skøn kombination af fars og bacon tilberedt i ovnen med flødebagte kartofler og porrer. Nem og lækker mad i fad...

Baconruller på porre-kartoffelbund. En skøn kombination af fars og bacon tilberedt i ovnen med flødebagte kartofler og porrer. Nem og lækker mad i fad...

Kold frokosttærte med laks og rejer - Den ultimative LCHF tærte med æg, smør, cremefraiche, laks og rejer

Kold frokosttærte med laks og rejer - Den ultimative LCHF tærte med æg, smør, cremefraiche, laks og rejer

Indbagt kylling med bacon, flødeost og porre…

Indbagt kylling med bacon, flødeost og porre…

Glaseret langtidsstegt nakkefilet i stegeso er SÅ lækkert!Jeg vil gerne indrømme at jeg ELSKER kød! - Og der er da bestemt ikke noget bedre end en glaseret nakkefilet som er langtidsstegt i en stegeso på 100° i et par timers tid.Her er hvad du skal bruge:1 nakkefilet af ca. 1 kg.

Glaseret langtidsstegt nakkefilet i stegeso er SÅ lækkert!Jeg vil gerne indrømme at jeg ELSKER kød! - Og der er da bestemt ikke noget bedre end en glaseret nakkefilet som er langtidsstegt i en stegeso på 100° i et par timers tid.Her er hvad du skal bruge:1 nakkefilet af ca. 1 kg.

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og luftige, men også have en

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og luftige, men også have en

Paprikagryde

Paprikagryde

Marengslagkage med jordbær og Yankie bar-creme

Marengslagkage med jordbær og Yankie bar-creme