Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Lækre sprøde chokoladesnitter med farin og perlesukker | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Lækre sprøde chokoladesnitter med farin og perlesukker | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Småkager - Guldkornskager Alle opskrifter er afprøvede og brugt af os selv. Nogle bruges tit og andre ikke. Nogle kunne børnene ikke eller vi har flyttet os smagsmæssigt.

Småkager - Guldkornskager Alle opskrifter er afprøvede og brugt af os selv. Nogle bruges tit og andre ikke. Nogle kunne børnene ikke eller vi har flyttet os smagsmæssigt.


More ideas
Pinterest
Search