Pinterest
Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen. Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise…

Relateret billede

simple & beautiful - string of lights cascading from a glass jar

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Karbonader i sauce

Den, der har lavet denne opskrift, er et geni.

Den, der har lavet denne opskrift, er et geni.

Lav en lækker fyldt avokado til frokostbordet

Lav en lækker fyldt avokado til frokostbordet

Rabarbersaft er den perfekte sommerdrik, og i denne opskrift får de skønne rabarber følgeskab af frisk ingefærsmag.

Rabarbersaft er den perfekte sommerdrik, og i denne opskrift får de skønne…

Disse pandebrød er virkelig nemme og meget hurtige at lave. Samtidig så smager de virkelig godt når de serveres lune og gerne med hummus til.

Lækker og cremet hummus - nem at lave og smager fantastisk!

DSC_0689-2.jpg

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

DSC_0689-2.jpg

Verdens nemmeste boller - Diablobollen - Diablosteel.com

Verdens nemmeste boller - Diablobollen - Diablosteel.com

[gallery type=”rectangular” ids=”5640″] Endelig er det påske-ferie! Og måske går du og planlægger den helt store Påske-brunch for familie og venner? Så må du love mig at prø…

Koldthævede kanelsnegle til påske-brunchen.

Cheesecake der lige får et ekstra pift med hvid chokolade og lakrids. Lav gerne kagen, dagen før den skal serveres, da den skal stå mange timer i køleskabet

Cheesecake med to slags chokolade

Fyldte Peberfrugt

Visit the post for more.

Jeg husker faktisk ikke hvor jeg har denne opskrift fra. Måske fra et gammelt ugeblad? Men jeg husker, at det var de første boller je...

Evas Køkken: Grov go´e boller

DSC_0690.jpg

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

DSC_0690.jpg

I forbindelse med oktober-fødselsdagene i år har jeg afprøvet en ny kage. Jeg har lavet kagen 2 gange og den smager fantastisk! (23/10-2...

"Everyday is a piece of cake"

Fuglekvidder | Mathiesens Mad

Fuglekvidder | Mathiesens Mad