Risalamande med FF

14 Pins19 Followers
Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten :: 12 Digestive kiks + 50 g smeltet smør + 200 g grødris + vand + 1 l sødmælk + 2 vaniljestænger + 6 spsk sukker + 3 dl piskefløde + 3 blade husblas. Kirsebærsaucegele :: 1 ds. kirsebærsauce + 1 blad husblas . OBS:: hakkede Mandler i risen eller ovenpå til sidst

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten ::

Danish Rice Pudding with Warm Cherry Sauce (Risalamande) - Eat Thrive Glow

Danish Rice Pudding with Warm Cherry Sauce (Risalamande)

This is a recipe for risalamande, a traditional, creamy Danish rice pudding dessert with warm cherry sauce. Usually served at Christmas, but perfect anytime

Danish Rice Pudding with Warm Cherry Sauce (Risalamande) - Eat Thrive Glow

Danish Rice Pudding with Warm Cherry Sauce (Risalamande)

This is a recipe for risalamande, a traditional, creamy Danish rice pudding dessert with warm cherry sauce. Usually served at Christmas, but perfect anytime

"overnight-lowcarb-risalamande" 200 gram hytteost (1,5%), 150 gram skyr, 10 gram chiafrø, 1/2 tsk. vaniljepulver og lidt flydende sødemiddel Bland ingredienserne og sæt i køleskabet natten over Kog 75 gram frosne hindbær med lidt vand i en gryde - tilsæt evt. lidt vaniljepulver og sødemiddel Sæt bærerne i køleskabet emoji Her til morgen kom jeg min ("overnight") risalamande og hindbærtopping i et syltetøjsglas 306 meget velsmagende kalorier

"overnight-lowcarb-risalamande" 200 gram hytteost (1,5%), 150 gram skyr, 10 gram chiafrø, 1/2 tsk. vaniljepulver og lidt flydende sødemiddel Bland ingredienserne og sæt i køleskabet natten over Kog 75 gram frosne hindbær med lidt vand i en gryde - tilsæt evt. lidt vaniljepulver og sødemiddel Sæt bærerne i køleskabet emoji Her til morgen kom jeg min ("overnight") risalamande og hindbærtopping i et syltetøjsglas 306 meget velsmagende kalorier

Mascarpone-sorbet med hindbær-sauce

Mascarpone-sorbet med hindbær-sauce

Clemmensen and Brok: Flæskesteg og Risalamande - Danish traditional Christmas food - Roasted pork loin with cracklings and rice dessert with almonds.

Creamy vanilla rice pudding with sweet cherry sauce and finely chopped almonds. I make this all year round even though people think its only for christmas.

På #restaurantremouladen har den dygtige @chef_rungthiwa fremtryllet denne version af risalamande #vejle #jul #christmas #foodie #foodporn #gourmet #instagram

På #restaurantremouladen har den dygtige @chef_rungthiwa fremtryllet denne version af risalamande #vejle #jul #christmas #foodie #foodporn #gourmet #instagram

KARAMELISEREDE MANDELSPLITTER 200 g mandelsplitter 200 g vand 200 g sukker KIRSEBÆRSOVSEN 400 g frosne kirsebær 200 g sukker Kirsebærvin Maizena RISALAMANDE 400 g risengrød 3 dl piskefløde 200 g smuttede mandler 50 g flormelis 1 vaniljestang Lav først risalamanden: Pisk fløden til let skum, hak mandlerne groft og flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør halvdelen af den letpiskede fløde samt mandler, vaniljekornene og flormelis ned i den kolde risegrød, så den helt bliver

Risalamande a la Restaurant Almanak - Meyers

Risalamande dessert - Remuladen i Vejle

Risalamande dessert - Remuladen i Vejle

Pinterest
Search