Maria Søgaard Nielsen

Maria Søgaard Nielsen

Maria Søgaard Nielsen
More ideas from Maria Søgaard
Broken Glass Cupcake

1 can white frosting 1 box red velvet cake mix Sugar glass: water light corn syrup 3 ½c sugar ¼tsp cream of tartar Fake blood: ½c light corn syrup cornstarch ¼c water (or more as needed) 15 drops red food coloring 3 drops blue food coloring

"overnight-lowcarb-risalamande" 200 gram hytteost (1,5%), 150 gram skyr, 10 gram chiafrø, 1/2 tsk. vaniljepulver og lidt flydende sødemiddel Bland ingredienserne og sæt i køleskabet natten over Kog 75 gram frosne hindbær med lidt vand i en gryde - tilsæt evt. lidt vaniljepulver og sødemiddel Sæt bærerne i køleskabet emoji Her til morgen kom jeg min ("overnight") risalamande og hindbærtopping i et syltetøjsglas 306 meget velsmagende kalorier

"overnight-lowcarb-risalamande" 200 gram hytteost (1,5%), 150 gram skyr, 10 gram chiafrø, 1/2 tsk. vaniljepulver og lidt flydende sødemiddel Bland ingredienserne og sæt i køleskabet natten over Kog 75 gram frosne hindbær med lidt vand i en gryde - tilsæt evt. lidt vaniljepulver og sødemiddel Sæt bærerne i køleskabet emoji Her til morgen kom jeg min ("overnight") risalamande og hindbærtopping i et syltetøjsglas 306 meget velsmagende kalorier

På #restaurantremouladen har den dygtige @chef_rungthiwa fremtryllet denne version af risalamande #vejle #jul #christmas #foodie #foodporn #gourmet #instagram

På #restaurantremouladen har den dygtige @chef_rungthiwa fremtryllet denne version af risalamande #vejle #jul #christmas #foodie #foodporn #gourmet #instagram

Danish Rice Pudding with Warm Cherry Sauce (Risalamande) - Eat Thrive Glow

This is a recipe for risalamande, a traditional, creamy Danish rice pudding dessert with warm cherry sauce. Usually served at Christmas, but perfect anytime

Risalamande dessert - Remuladen i Vejle

Risalamande dessert - Remuladen i Vejle

Mascarpone-sorbet med hindbær-sauce

Mascarpone-sorbet med hindbær-sauce