Maria Damkær

Maria Damkær

Maria Damkær
Flere idéer fra Maria
rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)
Denne her snack er så nem, at man tror det er løgn. Hvorvidt det så er en fordel eller en ulempe, at de sprøde tortillastrimler samtidig smager fantastisk og er yderst vanedannende, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere. Jeg vil tillade mig at kalde dem for en “sundere” snack og det står jeg …
Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....
Repin and share if you enjoyed this 6 minute abs workout blast! Check out the article for full exercise descriptions.
Blomkålssalat31
Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.
Gulerodskage bliver ekstra svampet og lækker med marcipan. Pynt den med flødeosttopping eller bare glasur - så er der serveret. Find opskrift og billeder her.
Try this full booty workout, and get the booty of your dreams! For more workouts and healthy living tips, follow BodyRock!
This healthy slaw recipe tastes amazing! It's made with a simple lemon dressing and features toasted sunflower and pumpkin seeds. Gluten free and vegan.
DAS sind die schönste Bob-Frisuren 2017!