Chicken Breast with Bacon and Sun-Dried Tomato Cream Sauce, made with garlic, basil, Mozzarella cheese, and cream! Asparagus on the side!

Bacon Chicken with Sun-Dried Tomato Cream Sauce

Chicken Breast with Bacon and Sun-Dried Tomato Cream Sauce, made with garlic, basil, Mozzarella cheese, and cream! Asparagus on the side!

STOP! Den er god, denne her! Kan en melfri toast smage af svinelækker toast? JA!  Da jeg flyttede hjemmefra rykkede jeg ind i en lejlighed på Nørrebro, hos en fyr der hed Lars. Han åd toast hele dagen. Der florerede altid en duft af smeltet ost i opgangen, og bød han mig på middag, var det e....

STOP! Den er god, denne her! Kan en melfri toast smage af svinelækker toast? JA! Da jeg flyttede hjemmefra rykkede jeg ind i en lejlighed på Nørrebro, hos en fyr der hed Lars. Han åd toast hele dagen. Der florerede altid en duft af smeltet ost i opgangen, og bød han mig på middag, var det e....

Denne forret med røget laks er god til at indlede en middag med en lidt tungere hovedret, for eksempel grillmiddagen. Den lette creme og fisken er god som modvægt til et tungt stykke kød.

Denne forret med røget laks er god til at indlede en middag med en lidt tungere hovedret, for eksempel grillmiddagen. Den lette creme og fisken er god som modvægt til et tungt stykke kød.

Blomkålssuppe med masser af hvidløg, ost og sprødstegt chorizo. Perfekt LCHF-suppeopskrift

Blomkålssuppe med masser af hvidløg, ost og sprødstegt chorizo. Perfekt LCHF-suppeopskrift

Spinach, Mushroom, and Feta Crustless Quiche | #glutenfree #grainfree #vegetarian

Spinach Mushroom and Feta Crustless Quiche

Spinach, Mushroom, and Feta Crustless Quiche | #glutenfree #grainfree #vegetarian

Lækker broccoli tærte på bund af kyllingefars. Lowcarb/lchf/lavkarbo/paleo

Lækker broccoli tærte på bund af kyllingefars. Lowcarb/lchf/lavkarbo/paleo

Efterår rimer på simremad og mormors gamle kogebøger.

Efterår rimer på simremad og mormors gamle kogebøger.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

Kyllingebryst er jo et dejligt reelt stykke kød, men smagen kan nu godt være lidt intetsigende, så det gælder om give retten smag ad anden vej. F.eks ved at marinere kødet eller som jeg gjorde i dag - nemlig at servere det i en sovs med fuld knald på smagen.

En god lakseroulade kan slå benene væk under enhver, og det gode er, at du sagtens kan lave den i forvejen, så du har god tid til dine gæster. Få opskriften her!

En god lakseroulade kan slå benene væk under enhver, og det gode er, at du sagtens kan lave den i forvejen, så du har god tid til dine gæster. Få opskriften her!

Klassisk tunmousse

Klassisk tunmousse

Pinterest
Søg