Potato Gorgonzola Rosemary Puff Pastry Tart
Recipe with video instructions: Your weeknight dinners just got a whole lot more exciting Ingredients: One rectangular sheet pre-rolled all butter puff pastry, , approximately 320-270g, 1/2 red...
Kanelstjerne - lækker opskrift på kanelstjernekage
Denne opskrift på kanelstjerne er nem at følge, og resultatet bliver en super flot kage, der smager som traditionelle lækre kanelsnegle. Brug billederne til at se, hvordan du former stjernen.
GULERODSBOLLER MED CHIA- OG HØRFRØ - mættemette
Lækreste svampede boller, som holder sig bløde og friske i lang tid. Chiafrø og gulerødder sikre, at bollerne er luftige og svampede på samme tid, og nemt holder sig lækre i 3-4 dage. Til ca. 12 boller: 5 dl lunkent...
Skønne tynde sprøde kartoffelbrød
Opskrift på verdens bedste og nemmeste koldhævede morgenboller
Jeg har lavet de her boller virkelig mange gange og jeg synes tit at jeg kan få en bolle, der næsten kan konkurrere med surdejsbollen.
Meyers sprøde ciabatta brød
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…
Triple Tomato Focaccia Bread - Kiwi and Carrot
Triple Tomato Focaccia Bread - soft, fluffy foccacia bread full of sun-dried, cherry and garden tomatoes. A simple way to make delicious homemade bread!
Nem og lækker opskrift på koldhævede ciabattaboller
Med denne opskrift er det nemt selv at bage noget godt brød, og intet smager bedre end hjemmebag. Få her opskriften på koldhævede italienske ciabattaboller.
Lagkagehusets speltbrød -
"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"
Frokostboller
Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g Hvedemel 12% Sådan gør du: Put alle ingredienser i en røreskål hold lidt mel tilbage, og ælt det 3 minutter på røremaskine. Dejen skal slippe skålen, ellers justér med lidt mere mel. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse under låg. Tænd ovnen på 220 grader traditionelovn. Slå dejen ned og del den i 14-16 stykker. Virk op til boller og stil dem med 3 cm i mellem på en…
Tyrkisk pide.
Hjemmelavede fladbrød til durum og tortillas | Mambeno.dk
Hvis du er vild med tortillas, kebab og durumruller, så skal du prøve vores hjemmelavede fladbrød! De er super lækre og slet ikke svære at lave. God fornøjelse :o)
Koldhævede flütes - super nem og lækker opskrift - madenimitliv.dk
Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.
De bedste og nemmeste koldhævede boller
Koldhævede boller, der lynhurtigt kan bages til morgenmad eller eftermiddagshygge. Bag de bedste morgenboller uden at få dej på fingrene. Bollerne skal ikke æltes, og tager kun få minutter at røre …
Meyers sprøde ciabatta brød
Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor. Her fik jeg den bedste opskriftbog på brød, som jeg nogensinde har ejet. Den indeholder så mange gode opsk…
Min udgave af verdens bedste grydebrød - Mikkel Bækgaards Madblog
Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.