A warm potato salad is packed with cauliflowers, cornichons, and dressed in a wonderful mustard dressing using Whole-grain mustard!

Lun kartoffelsalat med sennepsdressing

A warm potato salad is packed with cauliflowers, cornichons, and dressed in a wonderful mustard dressing using Whole-grain mustard!

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

I Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Waleskager. De lækreste waleskager med vanilleflødeskum, friske hindbær, glasur og tørret hindbær på toppen.

Waleskager. De lækreste waleskager med vanilleflødeskum, friske hindbær, glasur og tørret hindbær på toppen.

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Cinnamon bread - sweet, soft and slightly sticky - Sofie's Pantry

Pinterest
Search