Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Nem islagkage med chokolade

Nytårsdesserter – de 14 bedste desserter til din nytårsaften

Sarah Bernhardt kager - skønneste, små kager med makroner, chokolade-fløde creme og sprød chokoladeovertræk. Få opskriften lige her...

Sarah Bernhardt kager - skønneste, små kager med makroner, chokolade-fløde creme og sprød chokoladeovertræk. Få opskriften lige her...

Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Denne Daim islagkage har efterhånden snart været et fast indslag til fødselsdage og gæstemiddage igennem de seneste 15 år. Den er blevet forfinet ifht. den oprindelige opskrift, og er en skøn, velsmagende dessert, som falder i god jord hos de fleste. Den smager som en million og leder tankerne hen på en kompleks tilberedning, som kun er forbeholdt…

Islagkage med Daim og jordbær Mandelmarengsbund: • 150 g mandler • 2½ dl flormelis • 1 tsk. bagepulver • 4 æggehvider • Springform (24 cm i diameter) • Smør og hvedemel til formen Daim-is: • ¾ dl sukker • 4 æggeblommer, pasteuriserede • 3 dl piskefløde • 1 dobbelt Daim • 1 tsk. vaniljesukker Pynt: • 1 Daim (enkelt) • Jordbær

Daim islagkage med mandelmarengsbund

Pinterest
Search