Børnehave

Collection by Majbritt Kähler

17 
Pins
3 Popsicle Stick Christmas Ornaments – Kids Craft

3 Popsicle Stick Christmas Ornaments - Kids Craft - TheSuburbanMom

Everyone loves Popsicle stick crafts & these 3 Popsicle Stick Christmas Ornaments are as cute as they are easy. Cute kids craft to make as Christmas gifts.

perler på til/fra kort

Hama juleinspiration ;)

Sorry for the hama spam Men jeg er begyndt på lidt forskelligt til jul som jeg gerne liiiige vil dele med jer - og del endelig je... | fra Kreativ | side 1 | læst 20.929 gange

angels Plus

DIY : les anges bûchent pour Noël ! - Floriane Lemarié

Pour un décor angélique près de la cheminée, réalisez des anges à partir de bûches et de papier ou de plâtre.

22-Trucs-à-faire-avec-vos-rouleaux-de-papier-toilette-vides-5

22 Trucs à faire avec vos rouleaux de papier toilette vides -

Il suffit d’un peu de bricolage et d’imagination pour fabriquer des trucs magnifiques avec vos rouleaux de papier toilette vides. Source photo:sustainableliving.ikea.com

Julesmåkager som udstikkes til jul. Chokolade julekager. Den bedste opskrift hvor småkagerne ikke flyder ud - holder formen perfekt! God til børn.

Julesmåkager: Udstik småkager med julemotiver

·
8 reviews
·
2.5 hours
·

Hyg jer med disse skønne julesmåkager, som du kan lave med dine helt egne motiver. Pynt chokolade julesmåkagerne med royal icing glasur og øv dine sprøjtefærdigheder!

Máscaras divertidas de carnaval para as crianças - VilaMulher

Máscaras divertidas de carnaval para as crianças - VilaMulher

Máscaras divertidas de carnaval para as crianças - VilaMulher

Chestnut Kastanie

Kastanje/bog mus « Agnes´ kreative univers

Søde marengsspøgelser, flagermus-origami eller hvad med et designer-græskar? Vi har samlet ti nemme og sjove ideer til en vaske ægte DIY- halloween. Find dem her.

Søde marengsspøgelser, flagermus-origami eller hvad med et designer-græskar? Vi har samlet ti nemme og sjove ideer til en vaske ægte DIY- halloween. Find dem her.

flot fastelavns pynt i hama perler

DIY - Fastelavns pynt i hama perler - Frkhansen.dk

Fastelavn står for døren og jeg har sat mig ved kreabordet og lavet årets pynt i hama perler. Jeg har

påskpyssel barn #juleverkstedideerbarn

Bildresultat för påskpyssel barn Bildresultat för påskpyssel barn

Elefant af engangshandske med gipsgaze

Elefant af engangshandske med gipsgaze | DIY vejledning

Dette kreative projekt styrker børns billed- og naturklogskab ved, at børnene laver elefanter af engangshandsker beklædt med gipsgaze. Børnene vil i løbet af processen kunne se, hvordan de ved at beklæde en oppustet engangshandske med gipsgaze og herefter male den, kan få det til at ligne en elefant. Når børnene fremstiller ting i gipsgaze styrkes deres rumlige viden (billedklogskab), samtidig med at de oplever, hvilken indvirkning vandet har på gipsgazen (naturklogskab).

Lav søde snemænd af fodaftryk i trylledej

Fodaftryk i trylledej

Vi har fået indsendt denne søde idé til en skøn julegave til fx bedstemor af Marianne Zickert Nielsen. Tusind tak for det fine billede. SE OGSÅ: Juleophæng af selvhærdende ler, der ikke skal i ovnen Sådan gør du: Lav trylledej efter opskriften - find opskrft på trylledej her Lav flade, runde klumper og få barnet til at sætte foden i det. Sæt fx badepladen med dejen på på

de små ting: Snyde ler...DIY

Snyde ler...DIY

I år skal vi holde jul hos os og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er allerede begyndt at planlægge. På pinterest så jeg en opskrift på "snyde ler". Det så nemt ud og tænkte jeg måtte prøve det. Jeg har linket ovenfor, men sådan var hvordan jeg gjorde: 2 dl natron (svt ca 2 bøtter) og 1 dl maizena blandes med 1,25 dl vand i en kasserolle. Bringes til kog. Efter et par minutter bliver konsistensen ligesom lind kartoffelmos. Vip det hele ud i en samlet bunke på en bageplade eller lignende og…