mad

29 Pins0 Følgere
Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Her får du en skøn opskrift på let og lækker frokost for to. Du kan også servere de fyldte avocadoer som en lækker forret.

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Koteletter i fad med pikantost og bacon…

Madroulade med salat, skinke

Madroulade med salat, skinke og avocado creme

Madroulade med salat, skinke

Super nem og lækker oksekød i fad med kartoffel-låg og ost - perfekt aftensmad som både kan laves fra bunden og på rester.

Super nem og lækker oksekød i fad med kartoffel-låg og ost - perfekt aftensmad som både kan laves fra bunden og på rester.

Fyldt Mørbrad   Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber  Sådan gør du:  Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Olgas: Kyllingefilet på en bund af porrer, peberfugter, tomater og gulerødder

Olgas: Kyllingefilet på en bund af porrer, peberfugter, tomater og gulerødder

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Fantastiske Römertopf! Nakkefiletten blev stegt som vildt i rigeligt stegesky, med bacon på toppen og en sauce smagt til med fløde og tyttebær. Fornem søndagsmenu

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber

Små forlorne harer i fad med sauce ; Forloren hare. 4 pers. 450 gr hakket svinekød 1 løg, revet 1 æg ½ dl mælk 3 spsk havregryn – kan erstattes af 1-2 spsk hvedemel salt og peber 1 pk bacon i skiver Sauce. stegesky fra haren 1 dl madlavningsfløde 1 meljævning – rystet sammen af 1 spsk mel og ½ dl mælk eller vand lidt madkulør 1-2 tsk ribsgele – kan erstattes af sukker salt og peber

Pinterest
Søg