macarons med lakrids og karamel

macarons med lakrids og karamel

Saltede lakridsmandler

Saltede lakridsmandler

raw cookies med lakrids

raw cookies med lakrids

YNDLINGS! Lakridsmandler <3

YNDLINGS! Lakridsmandler <3

Lakridskys

Lakridskys

Karameller af hvid chokolade, lakrids og citronhonning

Karameller af hvid chokolade, lakrids og citronhonning

Reglisse <3

Reglisse <3

Lakridskonfekt

Lakridskonfekt

Opskriften giver 8 æg     100 g dulce de letche  2-3 tsk. lakridspulver  400 g marcipan  200 g mørk chokolade     Rør dulche de letche sammen med lakrids (smag til). Bland massen med marcipanen. (det bliver dejligt snasket!). Sæt marcipanmassen kold og form 8-10 æg.  Smelt chokoladen over vandbad.  Overtræk påskeæggene med den mørke chokolade, sæt dem på bagepapir og lad chokoladen størkne.  Servér ved stuetemperatur eller kølige.

Opskriften giver 8 æg 100 g dulce de letche 2-3 tsk. lakridspulver 400 g marcipan 200 g mørk chokolade Rør dulche de letche sammen med lakrids (smag til). Bland massen med marcipanen. (det bliver dejligt snasket!). Sæt marcipanmassen kold og form 8-10 æg. Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk påskeæggene med den mørke chokolade, sæt dem på bagepapir og lad chokoladen størkne. Servér ved stuetemperatur eller kølige.

Müslibar med lakrids og hvidchokolade

Müslibar med lakrids og hvidchokolade

Pinterest
Søg