Kage

Collection by Maia Plougmann

78 
Pins
 • 
23 
Followers
Maia Plougmann

Nutella and Banana Stuffed Crescent Rolls - The Food Charlatan

Stuff a buttery crescent roll with banana and a smear of Nutella, roll it in cinnamon sugar, and bake. This is the recipe for happiness, in 10 minutes flat.

Little Fishy Cupcakes

·
3 reviews
·
30 minutes
·

These adorable Little Fishy Cupcakes are easy and fun and will be a hit with the kids and you just need frosting and some M&M's to make them.

Make Fall Time Apple-Shaped Cupcakes | Make and Takes

·
1 review
·

Bake up a few apple-shaped cupcakes for back to school during this festive fall season! I know a few teachers who would love a plate of these!

Tres Leches Cake Recipe, Layered Tres Leches Cake, Mexican Cake Recipe

This is one of my favorite layered Tres Leches cakes. Amazing! This tres leches cake is super moist, not too sweet and incredibly satisfying.

Sunde romkugler

·
17 reviews
·

De her lækre hjemmelavede romkugler med dadler og mandler smager så syndigt, at man ikke tror, de er sunde. Men de laves uden tilsat sukker, og de har alligevel den helt rigtige søde smag af rom og kakao. Og så er de overraskende nemme at lave.

Brownie med saltet karamel

Chokolade, karamel og salt er bare en skøn kombination. Og disse brownies har karamel både i dejen, i midten og på toppen. Ren kalorie-al...

Sunde chokoladetrøfler

·
10 reviews
·
15 minutes
·

Nem og lækker opskrift på sunde chokoladetrøfler, som er lavet på kun 3 ingredienser. De smager så syndige og er perfekte som en sund snack.

Morgenmadstærte med mysli og mørk chokolade

(For English recipe, scroll down and click flag.) Jeg sidder lige nu og stirrer ud på måske verdens smukkeste solnedgang. Efter en lørdag af de ekstra

Bananmufins - Opskrift på lækre og svampede bananmuffins af Mette Grønbjerg

De svampede og saftige muffins med mørk chokolade smager ikke kun virkelig godt de er også rigtig nemme at lave. Em god kage at bage med ungerne.

Den bedste banankage

nem oskrift på stor og lækker banankage, som aldrig svigter og smager dejligt.Den bliver stor, så gem halvdelen og kom i fryseren eller server til mange.

Verdens bedste chokoladekage (LCHF hvis man vil)

Verdens bedste chokoladekage er som bekendt en Gateau Marcell. Vidste du ikke det? Nåmen det er det altså. Uden diskussion. Okay, der findes også andre virkelig lækre chokoladekager, men denne her, den slår alligevel bare de andre med flere længder. En af dens helt klare fordele – særligt for mig – er, at den ikke indeholder mel. Overhovedet! Bare smør, sukker, æg og chokolade. Voilà! Jeg bagte en LCHF-version af kagen i dag. Vi skal have dinner party på lørdag, og til desserten skal jeg…

VERDENS BEDSTE CHOCOLATE CHIP COOKIES | GOWNSANDROSES

Hej piger! Jeg håber, I har fået en dejlig begyndelse på ugen. Som I nok…