Food

Collection by Maia Plougmann

52 
Pins
 • 
25 
Followers
Maia Plougmann

Cremet pasta med kylling - nem hverdagsmad

·
6 reviews
·
30 minutes
·

Nem, hurtig og afsindsigt god aftensmad. Denne pastaret har masser af grønt sammen med en lækker cremet sauce. Vælg din foretrukne pasta til.

Frisk pasta med tomatsauce og bacon - nem pasta opskrift | Madling.dk

Frisk pasta med tomatsauce og bacon - en god og nem hverdagsret med få ingredienser. Pastaretten er hurtig at lave, og så er den børnevenlig.

Poke bowl med soyamarineret laks

·
3 reviews
·
45 minutes
·

Poke bowl minder lidt om sushi i en skål. Det er bare meget lettere at lave. Fyld skålen med ris og top med sprøde grøntsager, cremet avocado, mango og soyamarineret laks.

5 lækre og effektivt fedtforbrændende supper - Bedre Livsstil

For mange er suppe perfekt til enhver tid på året (selv på de varme sommerdage). Her får du 5 bud på nærende, sunde og fedtforbrændende supper.

Pastasauce lavet på blomkål er den perfekte sundere sauce til pasta

Her kommer min opskrift på pastasauce med blomkål. Den er low carb og så passer smagen af blomkål bare fortrinligt sammen med denne her rugpasta og bacon.

Bulgogi (koreansk marineret svinekød) | Hovedret | Food Salute

Bulgogi er en populær koreansk ret, der traditionelt består af marineret, tyndt skåret kød tilberedt på grill. I sommer smagte jeg bulgogi for første gang, da jeg var på ferie i Berlin. Og jeg var solgt. Kødet er mørt og fuld af smag. Det er både sødt, salt og spicy på samme tid. Vildt lækkert! F

Asiatisk nudelsalat med peanuts - Asiatisk salat | Mummum.dk

·
8 reviews
·
30 minutes
·

Nem opskrift på en lækker asiatisk nudelsalat med saltede peanuts og en lækker asiatisk dressing. Den er perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Burger med crispy chicken og chilimayo | Mummum.dk

·
29 reviews
·
4 hours
·

Her får du opskriften, så du selv kan lave Crispy Chicken burgere derhjemme. Hvis du undlader at lave chilimayonnaisen, så er det også børnevenlig mad. Du kan også sagtens udelade de syltede rødløg og f.eks. i stedet erstatte med pickles. Eller erstatte avocadocremen med burgerdressing. Det er det skønne ved hjemmelavede burgere. Man kan putte det fyld i, som man har lyst til.

Fajita pastaret - en spicy pasta med kylling | Mummum.dk

·
56 reviews
·
30 minutes
·

Opskrift på fajita pastaret, en spicy pastaret med masser af smag og gode krydderier. Den er med kylling, peberfrugt og frisk persille på toppen.

Kylling og cashewnødder - spicy kyllingeret med et strejf af asien

·
1 review
·
45 minutes
·

Opskrift på en super lækker asiatisk ret med kylling og cashewnødder, der smager fantastisk og er lidt til den stærke side.

Kødboller i spicy tomatsauce - Lækker og nem aftensmad | Mummum.dk

·
3 reviews
·
1.5 hours
·

En lækker opskrift på kødboller i en spicy tomatsauce. Server med spaghetti eller pastaskruer, så har du en nem og lækker hverdagsret. Det er en af vores yndlings italienske opskrifter.

Opskrift: Chow Mein - Color me Crazy

“I Danmark har jeg født, der har jeg hjemme..” Ja den del kan jeg nok ikke løbe fra og på trods af lige vel megen regn til tider, er jeg da også ganske godt tilfreds. Men SKULLE jeg nu vælge et andet så tror jeg vi må mod Asien af den ganske simple grund at jeg …Continue Reading...

Wok med oksekød og nudler - Nem opskrift med grøntsager

·
4 reviews
·
40 minutes
·

Den lækreste wok med oksekød, langtidsmarineret i sojasauce og ristede sesamfrø. Alt tilberedes i lynfart med nudler og grøntsager. Oksekødet bliver utrolig mørt og smagfuldt, og sammen med nudler og sprøde grøntsager, får du en fantastisk kombination fra det asiatiske køkken.

Wok med nudler og kylling - ny favorit :-)

(Foto lånt fra Justataste.com, hvor jeg også har fundet den oprindelige opskrift) Denne opskrift prøvede vi for første gang i sidste uge - og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Alle i familien var vilde med den :-) Når vi finder en rigtigt god opskrift skriver vi den ind i vores eget opskriftbibliotek, hvorfra vores søn (på 11) finder opskrifter, når han har maddag. Af samme årsag kan det godt være at nedenstående er lige lovlig detaljeret for en erfaren kok; men prøv opskriften…

Sunde vafler til morgenmad? På en hverdag? - Bagvrk.dk

Sunde vafler uden hvidt mel.