Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten :: 12 Digestive kiks + 50 g smeltet smør + 200 g grødris + vand + 1 l sødmælk + 2 vaniljestænger + 6 spsk sukker + 3 dl piskefløde + 3 blade husblas. Kirsebærsaucegele :: 1 ds. kirsebærsauce + 1 blad husblas . OBS:: hakkede Mandler i risen eller ovenpå til sidst

Ris a la mande kage : perfekt som en lille overraskelse til julefrokosten :: 12 Digestive kiks + 50 g smeltet smør + 200 g grødris + vand + 1 l sødmælk + 2 vaniljestænger + 6 spsk sukker + 3 dl piskefløde + 3 blade husblas. Kirsebærsaucegele :: 1 ds. kirsebærsauce + 1 blad husblas . OBS:: hakkede Mandler i risen eller ovenpå til sidst

Grand Cru Flødebollen med jordbær. Tip: Lad være at bruge tid på at rulle marcipanen ud, skær den i skiver direkte fra pakken.

Grand Cru Flødebollen med jordbær. Tip: Lad være at bruge tid på at rulle marcipanen ud, skær den i skiver direkte fra pakken.

Hjemmelavet vaniljeis - verdens bedste basisopskrift

Hjemmelavet vaniljeis - verdens bedste basisopskrift

Glutenfri nødderoulade med bær

Glutenfri nødderoulade med bær

Opskrift på hurtig Pommes Anna

Opskrift på hurtig Pommes Anna

Tuc kage med rabarber kompot

Tuc kage med rabarber kompot

Kage med hindbærmousse og lakridsgelé

Kage med hindbærmousse og lakridsgelé

Lidt godt til søndagskaffen

Lidt godt til søndagskaffen

Himmelske kager: Rabarbertærte med mandel-marengs + lidt tips om tærteforme

Himmelske kager: Rabarbertærte med mandel-marengs + lidt tips om tærteforme

Pinterest
Søg