Desserter

Collection by Lise Lunau Boye • Last updated 12 days ago

90 
Pins
 • 
13 
Followers

Nøddekage med bærskum - Opskrift på nem dessert | Mummum.dk

·
25 reviews
·
70 minutes
·

Opskrift på en sød og sprød nøddekage med syrligt bærskum toppet med friske bær. En virkelig nem kage der kan forberedes dagen før.

Svesketrifli med makroner og portvin | Femina

Trifli smager skønt, her med svesker. Anret triflien i små glas, så de forskellige bløde og sprøde lag kommer til syne.

Mormors citronfromage | Lækker opskrift | Find den på Maduniverset

Skøn og lækker opskrift på Mormors citronfromage - Prøv den her! Opskrift vist 89382 gange. Find flere gode opskrifter på Fromager her på Maduniverset.

Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien

Crüsli er ikke kun til morgenmad! Det smager fantastisk ovenpå i og ja også indeni!

Is a la mande / juleis med marcipan, mandler og kirsebærsauce - Anna-mad.dk

·
5 reviews
·
20 minutes
·

En opskrift på en juleis, en is a la mande og et alternativ til den klassiske risalamande - med marcipan, mandler, vanilje, chokolade og kirsebærsauce. Måske som dessert i juledagene. Helt uden ismaskine.

Brombærtrifli med skyrflødecreme og sprøde honningristede havreflager.

Foto: Sara B. Hansen. E r du heldig at have brombær i haven? så er dette måske lige en dessert for dig :-) Jeg havde lidt i fryseren f...

Appelsinfromage fra Alletiders Kogebog blandt mere end 6.000 opskrifter med billeder.

·
122 reviews
·

Appelsinfromage - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.

Cheesecake ala mande | Lækkert alternativ til risalamande - nem at lave!

·
4 reviews
·
2.5 hours
·

Nem og lækker dessert. Den er god at tage med, da den er portionsanrettet. Den kan også sagtens laves dagen før den skal nydes. Perfekt til juleaften eller julefrokost.

Daim islagkage fra Alletiders Kogebog blandt mere end 6.000 opskrifter med billeder.

·
253 reviews
·

Daim islagkage - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.

Opskrift på verdens bedste Pavlova - Trine Kjær

Er der en dessert der for mig virkelig er indbegrebet af sommer og sol, så er det en Pavlova. Kort fortalt er en pavlova egentlig blot en moisty marengs toppet med creme og sæsonens frugter. Super simpel at lave, den smager vidunderligt, kan laves i et utal af versioner alt efter hvilke frugter du bruger, og så ser den virkelig imponerende ud. Jeg har allerede lavet et par pavlovaer i løbet af sommeren – bl.a. HER og i den forbindelse var der nogle af jer, som spurgte til en opskrift! Her…

Appelsinfromage - Mathiesens Mad

4 æg 100 g. sukker Revet skal af en appelsin 2 dl appelsinsaft 2½ dl. piskefløde 5 blade husblas evt. ekstra piskefløde til pynt. Kom husblas i en skål med koldt vand og lad det trække i 10 min. Del æg i blommer og hvider. Pisk æggeblommer og sukker hvidt. Tilsæt ½ af appelsinsaften sammen … Læs mere Appelsinfromage

Jordbærmoussekage med mælkechokoladeganache og mandelbund (Anne au Chocolat)

Jeg burde egentlig ligge i min seng nu, men kan ikke falde til ro grundet den nuværende situation med coronavirus og nedlukning af skoler, daginstitutioner mfl. den kommende tid. Jeg er sindssygt stol

Koldskålsmousse med jordbærhjerter og kammerjunkebund

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.

Pandekager med bærskum

·
2 reviews
·
30 minutes
·

Fyld dine nybagte pandekager med en skøn bærskum, der er lavet med søde sommerbær. Perfekt dessert til fx fødselsdag eller sommerfest.

Koldskålsmousse med jordbærhjerter og kammerjunkebund

Én af de lækreste desserter. Ser fantastisk ud, men er ikke alt for svær at gå til. Her er det enkle udtryk fra formen i spil.