Boller

Collection by Lise Lunau Boye • Last updated 6 weeks ago

126 
Pins
 • 
17 
Followers

Sunde sandwichbrød

·
82 reviews
·
30 minutes
·

Her får du den nemmeste opskrift på sunde sandwichbrød med protein. De er lavet på hytteost og æg, helt uden hvedemel, gær og mælkeprodukter.

Juleboller med chokolade - Opskrift på bløde juleboller | Mummum.dk

·
77 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på de bedste juleboller med appelsin, chokolade, nødder og perlesukker. Bløde og lækre boller fyldt med julens krydderier og chokolade.

ÆBLEBOLLER MED KANELSUKKER OG HASSELNØDDER

·
78 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på svapede æbleboller med en sprød top af kanelsukker og nødder. Skønne boller med æble, som er perfekte til de koldere tider.

Juleboller

·
77 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på de bedste juleboller med appelsin, chokolade, nødder og perlesukker. Bløde og lækre boller fyldt med julens krydderier og chokolade.

Naanbrød: Hurtig og nem lynopskrift på bløde Naan – Christinas Køkken

Opskrift på verdens bedste og nemmeste koldhævede morgenboller

Jeg har lavet de her boller virkelig mange gange og jeg synes tit at jeg kan få en bolle, der næsten kan konkurrere med surdejsbollen.

Gulerodsboller - Bløde og Nemme Gulerodsboller | Mummum.dk

·
87 reviews
·
2 hours
·

Nem opskrift på luftige og bløde gulerodsboller med solsikkekerner. Det er de bedste hjemmebagte boller med gulerødder og kerner.

0:11

De blødeste og mest saftige gulerodsboller- Benedicte

gulerodsboller er skønne og saftige boller med revet gulerødder, som er velegnede til både madpakken, brunchbordet eller børnefødsdagen.

Æbleboller med sprød og knasende top - Betina Wessberg

Årets traditionelle æbleboller med knasende kanelsukker og hakkede mandler er blevet bagt. De hører sig til når æblerne i haven er modne og jeg bager altid mange af dem. Havens æbletræ giver som sædvanligt mange fine æbler i år, omend det er lidt tidligere end ellers. Det gør dog bestemt ikke noget og de første...Read the Post

De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner

·
2 reviews
·
38 minutes
·

De aller bedste og blødeste gulerodsboller med solsikkekerner og squash! De er perfekte som gnaveboller og sandwichbrød. Find den lækre opskrift her.

Nemme boller opskrift - Lækre og luftige boller på ingen tid

·
4 reviews
·
2 hours
·

Det behøver ikke være svært, for at det smager godt. Og det er disse boller med til at bevise. Bollerne bliver lækre og luftige.

Risengrødsboller | Opskrift; sådan forvandles en rest risengrød til risengrødsboller | Nanna Pretzmann

Den anden dag fik vi risengrød. Det er en ret populær spise herhjemme, men alligevel synes jeg altid vi står tilbage med en rest, som jeg ikke altid ved hvad jeg skal stille op med. Sædvanligvis laver jeg klatkager – til stor glæde for ungerne. Men denne gang blev det altså til risengrødsboller istedet. Og sikke et hit. Selvom risengrøden er tung og jeg frygtede bollerne ville blive det samme, så blev de luftige og lækre, men mættende. Jeg tilsatte lidt julesmag i form af kanel og…

Krydrede og bløde juleboller

December er lige rundt om hjørnet. Jeg har (selvfølgelig) allerede bagt og spist de første julesmåkager - særligt min mormors friskbagte jødekager nød jeg ekstra meget. Jeg elsker småkager og konfe…

GULERODSBOLLER MED CHIA- OG HØRFRØ - mættemette

Lækreste svampede boller, som holder sig bløde og friske i lang tid. Chiafrø og gulerødder sikre, at bollerne er luftige og svampede på samme tid, og nemt holder sig lækre i 3-4 dage. Til ca. 12 boller: 5 dl lunkent...

Bløde gulerodsboller

En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Boller med risengrød

·
9 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på saftige og svampede risengrødsboller. Lækre boller med risengrød, som er perfekte som morgenboller eller brunchboller.