Sunde snacks

Collection by Christina Brandi • Last updated 7 weeks ago

45 
Pins
 • 
10 
Followers

Sunde mælkesnitter

·
69 reviews
·
1 hour
·

Opskrift på hjemmelavede, sundere mælkesnitter lavet uden hvid sukker og smør. De er til gengæld sødet med naturlige ting som bananer og dadler.

Sunde Twix

·
43 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på nemme og sunde karamelsnitter lavet med havregryn, dadler og chokolade. De er perfekte som en sund aftensnack eller eftermiddagssnack.

Brændte mandler

·
63 reviews
·
30 minutes
·

Lav dine egne hjemmelavede brændte mandler, som både smager og dufter helt fantastisk. De er så nemme at lave selv. Find opskriften lige her.

De lækreste “Dark Choco Trøfler” (sukkerfri, glutenfri & laktosefri) | Den søde tand | Fab Food by Pernille

Det er fredag, det er weekend og dét skal selvfølgelig fejres med en mægtig lækker opskrift her på bloggen. Jeg deler nemlig min viiildt lækre opskrift på Dark Choco Trøfler med jer :) De smager vidunderligt, bombastisk og sammen med friske jordbær vil de gøre enhver sommeraften perfekt

Snickers banan is - Sundere is snack | Mummum.dk

·
29 reviews
·
2 hours
·

Nem opskrift på lækre Snickers Banan is, lavet på kun få ingredienser. Mangler du et sundt alternativ til den søde sommeris, så er disse helt perfekte. En god og sund snack, som er så gode her til sommer.

Appelsin-mandelkage - lækreste opskrift uden mel og sukker

Denne appelsin-mandelkage er den mest vellykkede low carb kage, jeg har lavet. Er du vimmer den smager godt! Den har perfekt konsistens og er sød uden at være hvinende. Appelsin-mandel-kage – lækreste glutenfrie og sukkerfrie kage Tidligere har jeg muligvis sagt, at den bedste kage, jeg havde lavet var citronkagen, og den er altså også virkelig god. Jeg synes dog, konsistensen blev mere vellykket her. Mere luftig og svampet uden at være klæg. Står du og skal bage en næsten hvilken som helst…

De lækreste dadelkugler med smør, kakao og romessens – uden sukker | Amatørkokken anbefaler! | amatoerkokken

De lækreste dadelkugler med smør, kakao og romessens - uden sukker De her dadelkugler er blevet min absolutte go-to luksus snack. Også hvis jeg bare er mega lækkersulten og skulle vælge med dem her eller en romkugle fra bageren. Og ja der er smør i. De er ikke kalorielette, men trods det indehol

Sunde chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser | Mummum.dk

·
9 reviews
·
15 minutes
·

Nem og lækker opskrift på sunde chokoladetrøfler, som er det perfekte sunde slik, når sukkertrangen melder sig sent på eftermiddagen. Vi har altid sådan nogle til at ligge i køleskabet, så man lige kan nuppe sådan en, når man får lyst til sunde snacks.

New Zealand-inspirerede kokos karamel snitter - Anna-mad.dk

·
1 review
·
45 minutes
·

Muligvis den bedste kage / chokoladebar / konfekt jeg har smagt. Disse New Zealand-inspirerede kokos karamel snitter er to die for. Find opskriften her.

Citronkage - glutenfri og sukkerfri opskrift på den lækreste citronkage

Jeg ved, I er mange, som har glædet jer til denne citronkage, som jeg bagte inden jul, men som jeg simpelthen ikke nåede at dele med jer, inden vi tog på juleferie til Zanzibar. Og jeg forstår jer godt! Det var en ualmindeligt dejlig kage. Idéen kom sig egentlig af, at Vega ønskede sig en citronkage til sin fødselsdag. Hun er ellers chokoladepigen over dem alle, men hun var bange for, at pigerne fra klassen ikke ville kunne lide “vores” chokoladekage, fordi vi bruger mørk chokolade, og nogle…

Sunde romkugler med dadler - Dansk i Tyrkiet

Denne gang ikke en tyrkisk opskrift - men en opskrift til den søde tand, nemlig dadelkugler også kaldet sunde romkugler med dadler.

Sunde dadelkugler med appelsin, cashewnødder og kakao

Lækre, søde og sunde dadelkugler med appelsin og kakao. Når den søde tand trænger sig på.

Den bedste opskrift på hjemmelavet Snickers, smager som rigtig Snickers

·
23 reviews
·

Hjemmelavet Snickers! Inspireret af den meget dygtige Frida, har jeg prøvet at lave disse hjemmelavede Snickers efter hendes opskrift, og de smager fuldstændig som the real deal. En sød og lidt tung lækkerbisken til eftermiddagshyggen eller kaffen. Snickers stykkerne består af mælkechokolade med peanutbutter, marshmallow fluff med peanutbutter, flødekaramel med saltede peanuts og endnu et lag mælkechokolade med peanutbutter. Jeg siger jer, det smager for vildt! Velbekomme!

Romkugler uden kulhydrater - opskrift på fatbombs til din LCHF livsstil

Disse romkugler uden kulhydrater er egentlig “fatbombs” i forklædning. Fatbombs er et virkelig uklædeligt ord, men det er som ordet antyder en lille fedtbombe. Lad mig lige forklare. På LCHF er det vigtigt at spise fedt. Eller ikke bare vigtigt men obligatorisk faktisk. Det er derfor det hedder Low Carb High Fat. Det er, fordi det er i fedtet, vi henter vores mæthed, vores energi, vores velbefindende og på en måde også vægttabet (hvis det er ønsket). Vi skal spise få kulhydrater for at få…