Bagværk

Collection by Christina Brandi • Last updated 2 days ago

154 
Pins
 • 
10 
Followers

Verdens bedste fastelavnsboller med marcipanremonce

En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Verdens bedste kanelsnegle - Hvor fyldet bliver i! | Mummum.dk

·
210 reviews
·
1.5 hours
·

Nem og lækker opskrift på nemme og snaskede kanelsnegle. Det er de bedste kanelsnegle med masser af fyld, som ikke render ud af sneglen.

Gulerodsboller - Bløde og Nemme Gulerodsboller | Mummum.dk

·
87 reviews
·
2 hours
·

Nem opskrift på luftige og bløde gulerodsboller med solsikkekerner. Det er de bedste hjemmebagte boller med gulerødder og kerner.

Nemme hvidløgssnurrer | Mummum.dk

En nem opskrift på hvidløgssnurrer der er perfekte som tilbehør til aftensmaden både når den står på grillmad, simreretter, supper osv.

Kærnemælkshorn - Den Bedste Opskrift | Mummum.dk

·
16 reviews
·
2.5 hours
·

Nem opskrift på gammeldags kærnemælkshorn med remonce og marcipan. Der er intet der slår et nybagt kærnemælkshorn. De er svampede og lækre, og det minder os om vores bedsteforældre, da vi altid fik kærnemælkshorn ved dem. Nemt bagværk, som ikke kræver store færdigheder i køkkenet.

Fødselsdagsboller

Opskrift på de blødeste og lækreste boller, der findes! Server dem til fødselsdage eller bare til en kop te eller kaffe.

Churros - Opskrift på hjemmelavet spanskrør | Mummum.dk

·
55 reviews
·
40 minutes
·

En nem opskrift på hjemmelavede spanskrør, som dem man kan købe i Tivoli eller på marked. De er så lækre som dessert eller som et eftermiddagsprojekt. Server med flormelis, chokoladesauce eller en kugle vaniljeis.

Kanelbrød - Hjemmebagt kanelbrød med glasur

·
1 review
·

Kanelbrød opskrift. Luftigt kanelbrød som hos bageren. Højt kanelbrød i brødform med glasur. Superlækker kanelbrød opskrift fra Bageglad.

Farmors kærnemælkshorn med marcipan - Sofies Spisekammer

Opskrift på lækre og bløde kærnemælkshorn med marcipanremonce, som min farmor lavede dem - enkelt, nostalgisk og bare så godt!

Mexicanske horn

·
7 reviews
·
2.5 hours
·

Nem og lækker opskrift på mexicanske horn. De lækreste horn fyldt med oksekød, krydderier og ost. De er gode til madpakken eller som en nem frokost.

Juleboller Med Chokolade Og Kardemomme - Opskrift På Juleboller

·
2 reviews
·
35 minutes
·

Lækre bløde juleboller, som også egner sig til frost. Dette er en dobbelt portion, fordi de simpelthen er så lækre!

Kanelsnurrer - svampede og snaskede! - Prøv de bedste - Grødgrisen

·
107 reviews
·
30 minutes
·

Kanelsnurrer er bedst når de er svampede, luftige, let sprøde og med tilpas mængde remonce i. Dette er min bedste opskrift på kanelsnurrer. Prøv kagen!

De allerbedste koldhævede kanelsnegle – luftige, svampede og dejligt saftige!

Chokoladeboller m. kardemomme

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

Squashbrud - de bedste boller med squash

·
16 reviews
·
1 hour
·

Lækre og nemme squashboller, som er svampede og luftige. De er med revet squash og solsikkekerner, så de mætter godt og er den perfekte sandwichbolle.

Rigtig farmor hygge - horn med remoncefyld

Disse horn er super lækre, sprøde og med smækker remoncefyld på smør, sukker og marcipan. Jeg har ikke lavet dem så store og så kan man jo med god samvittighed tage en mere. Horne er selvfølgelig serveret på farmors fad og er da bare en rigtig farmor hygge kage. Jeg fik lyst til at bage disse horn efter at ha læse i en af mine kogebøger af brøderne Price. I deres bog bringer de to opskrifter på horn og jeg lavede begge slags dej men kun den ene portion blev faktisk til horn - hvad den anden…