Hjemmelavet hønsesalat med bacon - nem og lækker LCHF-frokost --> Madbanditten.dk

This recipe is another Danish lunch classic. Chicken in a creamy dressing with bacon, fried mushrooms and white asparagus. It’s usually served as an open-faced sandwich on rye bread (also a D…

Tunsalat er et klassisk frokost-hit, som vi aldrig bliver trætte af. Brug den også i madpakken mellem to stykker rugbrød. Her får du opskriften på cremet tunsalat!

Tunsalat er et klassisk frokost-hit, som vi aldrig bliver trætte af.

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Tunmousse er en klassisk forret, der klæder enhver middagsmenu. Fordelen ved tunmousse er, at man sagtens kan lave den lækre forret i forvejen, så man ikke skal stresse inden gæsterne kommer

Tunmousse er en klassisk forret, der klæder enhver middagsmenu. Fordelen ved tunmousse er, at man sagtens kan lave den lækre forret i forvejen, så man ikke skal stresse inden gæsterne kommer

Hvorfor købe kedelige karrysild på glas når man kan lave dem meget lækrere selv? Hér er opskrifter på tre dejlige (snyde?)sild til julefrokostbordet, som helt sikkert vil høste roser fra gæsterne.

Hvorfor købe kedelige karrysild på glas når man kan lave dem meget lækrere selv? Hér er opskrifter på tre dejlige (snyde?)sild til julefrokostbordet, som helt sikkert vil høste roser fra gæsterne.

Æggesalat, hønsesalat og skinkesalat tager under fem minutter at lave, hvis man lige har en rest kylling, skinke eller et kogt æg tilovers fra aftensmaden.

Æggesalat, hønsesalat og skinkesalat tager under fem minutter at lave, hvis man lige har en rest kylling, skinke eller et kogt æg tilovers fra aftensmaden.

Denne opskrift vandt 5. præmien i SØNDAGs store sildekonkurrence 2010. Dommernes vurdering: Dejlig dressing og en anderledes karrysild med grønt fyld og spændende brug af Ravigotte sauce. Den bliver populær.

Denne opskrift vandt 5. præmien i SØNDAGs store sildekonkurrence 2010. Dommernes vurdering: Dejlig dressing og en anderledes karrysild med grønt fyld og spændende brug af Ravigotte sauce. Den bliver populær.

Skinkesalat som forret, til frokost eller til madpakken. Opskrift findes på CDJetteDCs LCHF

Skinkesalat som forret, til frokost eller til madpakken. Opskrift findes på CDJetteDCs LCHF


More ideas
Pinterest
Search