Månedens nemme ide: Smart nøglebræt - Boligliv

Try this with maybe silver/copper initials or car symbols Key board // Styling: Rikke Graff Juel - Danish Interior stylist.

Japanese towel rack hack. Hang them vertically to store bathroom towels. genius!

This is different Japanese towel rack hack. Hang them vertically to store bathroom towels.

Jeg fik i dag lavet en lille fin DIY, som alle vist kan være med på. Med en smule læder, en ring og et søm kan der blive sådan et super fint ophæng i køkkenet. Det kan selvfølgelig også placeres andre

DIY OPHÆNG TIL VISKESTYKKER (KATARINA NATALIE)

DIY hygge i køkkenet. Gamle treller fra byggepladsen bruges her som vægophæng til hylder ophængt med lædderstropper. Ved at anvende en gammel palderamme til hylderne får de samme farve som træet i trellerne.

DIY wall mounting with shelves all made from recycled wood and pallet frames.

En stille stund i hjørnet

Classic and sophisticated look in the corner - Shell Lounge Chair in the living room corner is perfect with the new Accent-table from Space Copenhagen and LED Ray Table Lamp designed by Peter Jessen.

homedit Fandt forleden denne fantastiske idé til et nemt gør-det-selv projekt. Jeg har ikke selv kastet mig ud i det endnu, men jeg overvejer at gøre det, når jeg finder på et fint sted at hænge knagerne. Som jeg ser det er der to måder at gøre det på: Den ene og den letteste måde er ga....

Leather Strap Hangers / Simple but brilliant ideas are always the best. Just like those beautiful minimalistic leather Strap Hangers / Swedish designer Mathilda Clahr.

Jeg har lavet lidt om på ophænget til håndklædet ude på badeværelset. Jeg blev lidt træt af grenen som kan ... Læs mere på bloggen.

DIY på badeværelse (livingonabudgetdk)

Jeg har lavet lidt om på ophænget til håndklædet ude på badeværelset. Jeg blev lidt træt af grenen som kan ... Læs mere på bloggen.

Plakater online | shop grafiske plakater hos Just Spotted

Flora 02 Blue

Plakater online | shop grafiske plakater hos Just Spotted

Billedresultat for grøn marmor

Billedresultat for grøn marmor

image description

Shop Designstuff for a range of Scandinavian home decor and kitchenwares, including this minimalist Norm Collector Jewellery Stand in Black by MENU

Pinterest
Search