Lotte Rasmussen

Lotte Rasmussen

Lotte Rasmussen
More ideas from Lotte Rasmussen
Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Opskrift: Glutenfri knækbrød med majsmel | Frk. Kræsen

Opskrift: Glutenfri knækbrød med majsmel | Frk. Kræsen

Lav dine egne snebolde med marcipan, et tykt lag mørk chokolade og sprød, hvid sukkercoating.

Lav dine egne snebolde med marcipan, et tykt lag mørk chokolade og sprød, hvid sukkercoating.

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter

Hvid gløgg. 4-6 personer: 1 dl rørsukker 1 dl vand 2,5 dl hyldeblomstsaft 2 kanelstænger 2 stjerneanis skallen af 1 økologisk citron skallen af 1 økologisk appelsin 1 vaniljestang + kornene derfra 4 kardemommefrø 1 flaske hvidvin 1 lille håndfuld lyse rosiner 50 g mandelsplitter