Lotte Rasmussen

Lotte Rasmussen

Lotte Rasmussen
Flere idéer fra Lotte Rasmussen
Hold styr på nøglerne til postkassen, skuret, bilen etc. med et fint nøglebræt og supersøde matchende nøgleringe.

Hold styr på nøglerne til postkassen, skuret, bilen etc. med et fint nøglebræt og supersøde matchende nøgleringe.

This looks like a nice stress free place for maximum productivity ☕ love the monochromatic scheme

This looks like a nice stress free place for maximum productivity ☕ love the monochromatic scheme

Appelsinkager med appelsincreme og hvid chokolade. Idé: solbær eller hindbærcreme og mørk chokolade. Evt lidt lakrids i bundene?

Appelsinkager med appelsincreme og hvid chokolade. Idé: solbær eller hindbærcreme og mørk chokolade. Evt lidt lakrids i bundene?

Quinoa Spinach Power Salad with Lemon Vinaigrette: Take a bite into this refreshing, gluten-free quinoa and spinach salad bursting with colourful tomatoes, cucumbers and raisins | aheadofthyme.com

Quinoa Spinach Power Salad with Lemon Vinaigrette: Take a bite into this refreshing, gluten-free quinoa and spinach salad bursting with colourful tomatoes, cucumbers and raisins | aheadofthyme.com

Mazarinkage med hyldeblomstcreme og bær | Femina // cake + desert

Mazarinkage med hyldeblomstcreme og bær | Femina // cake + desert

Chokoladesnurrer med marcipan og mandler

Chokoladesnurrer med marcipan og mandler

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Den vildeste chokolade-dumle-brownie-kage! - Det Glade Køkken

Den vildeste chokolade-dumle-brownie-kage! - Det Glade Køkken

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Imponerende kage skabt til chokoladeelskere med chokoladebunde, chokoladesmørcreme og knasende chokoladekugler. Værsgo!

Imponerende kage skabt til chokoladeelskere med chokoladebunde, chokoladesmørcreme og knasende chokoladekugler. Værsgo!