Blomkålspizzaen er jo et hit og den er ofte på menuen herhjemme – med forskelligt fyld forståes. Så da jeg på instagram så flere lave pølsehorn af en dej der til forveksling lignede dejen til blomkålspizzaen, ja så måtte jeg i køkkenet. Jeg valgte at lave en broccoli/blomkålsdej da jeg på den måde fik brugt...Read More »

Blomkålspizzaen er jo et hit og den er ofte på menuen herhjemme – med forskelligt fyld forståes. Så da jeg på instagram så flere lave pølsehorn af en dej der til forveksling lignede dejen til blomkålspizzaen, ja så måtte jeg i køkkenet. Jeg valgte at lave en broccoli/blomkålsdej da jeg på den måde fik brugt...Read More »

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

Evas Køkken: Koldhævet bradepandebrød

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Pizza Bread | inspirebycharm.com

A Year of Yeast: Pizza Bread

Pizza Bread | inspirebycharm.com

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden. Sådan gør du Bland vand med salt, surdej, honning og gær og rør klumpfrit. Tilsæt begge typer mel og rør dejen på langsom omdrejning til den er uden klumper. Sæt farten op og rør ved høj hastighed i ca. 10 minutter til dejen slipper siderne på skålen og virker smidig og blank. Tag et lille…

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden. Sådan gør du Bland vand med salt, surdej, honning og gær og rør klumpfrit. Tilsæt begge typer mel og rør dejen på langsom omdrejning til den er uden klumper. Sæt farten op og rør ved høj hastighed i ca. 10 minutter til dejen slipper siderne på skålen og virker smidig og blank. Tag et lille…

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævet grovboller med kerner

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick)

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick)

De her broccoliboller kan jeg ikke tag æren for, men vil alligevel gerne dele dem med jer. Det er  Heidi Berner, min instagram veninde der står bag dem. Fik dem en dag hjemme ved hende, hvor vi holde en af vores sunde instagram brunch. 6-8 boller    	1 Broccoli med stok  	1 dl havregryn ....

De her broccoliboller kan jeg ikke tag æren for, men vil alligevel gerne dele dem med jer. Det er Heidi Berner, min instagram veninde der står bag dem. Fik dem en dag hjemme ved hende, hvor vi holde en af vores sunde instagram brunch. 6-8 boller 1 Broccoli med stok 1 dl havregryn ....

Pinterest
Søg