Pinterest
PREACHER CAKE "a super moist cake with crushed pineapple, pecans or walnuts and optional coconut with a cream cheese frosting and it is sooooo good" | southyourmouth.com

Preacher Cake

PREACHER CAKE "a super moist cake with crushed pineapple, pecans or walnuts and optional coconut with a cream cheese frosting and it is sooooo good" | southyourmouth.com

Recipe for Mango Panna Cotta - Here is an elegant dessert that will wow a crowd. The looks and taste are beyond elegant, but the preperation could not be any easier.

Mango Panna Cotta

Recipe for Mango Panna Cotta - Here is an elegant dessert that will wow a crowd. The looks and taste are beyond elegant, but the preperation could not be any easier.

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

DSC_0990.jpg

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

DSC_0990.jpg

DSC_0990.jpg

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

DSC_0990.jpg

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn,  men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.

Overdådige, smukke, luftige og lækre små nøddekager med jordbærskum er en fin, enkel sommerdessert.

En glutenfri æblekage kan man aldrig gå fejl af, især ikke når den er nem at bage. Hvedemelet er udskiftet med kartoffel- og mandelmel så alle kan være med.

En glutenfri æblekage kan man aldrig gå fejl af, især ikke når den er nem at bage. Hvedemelet er udskiftet med kartoffel- og mandelmel så alle kan være med.

Opskrift | Hjerteforeningen

Banankage med chokolade

Opskrift | Hjerteforeningen

En opskrift på en fedtfattig banankage er på vej til dig! Som du nok ved, er det ikke altid, at kage og sundhed går hånd i hånd. Men det gør

En opskrift på en fedtfattig banankage er på vej til dig! Som du nok ved, er det ikke altid, at kage og sundhed går hånd i hånd. Men det gør


Flere idéer
CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter — Sesam, Sesam

This Is What Happens With Your Body If You Eat Ripe Bananas

This Is What Happens With Your Body If You Eat Ripe Bananas

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Rugbrødsboller med chokolade  Du skal bruge (til cirka 20 stk.): 2 dl knækkede rugkerner 3 dl havregryn 2 dl rugmel 2 dl frø eller kerner (solsikke, sesam, hør, græskar eller hvad du nu har i køkkenskuffen) 1 spsk honning 2 tsk natron 1 tsk salt 3 dl kærnemælk 200 g mørk chokolade  Fremgangsmåde: Læg rugkernerne i blød i koldt vand i 2-3 timer. Så får du rugkerner med bid i til dine chokoladeboller. Hvis du gerne vil have kernerne blødere, så lad dem ligge længere.  Hak chokoladen, ikke alt…

Rugbrødsboller med chokolade Du skal bruge (til cirka 20 stk.): 2 dl knækkede rugkerner 3 dl havregryn 2 dl rugmel 2 dl frø eller kerner (solsikke, sesam, hør, græskar eller hvad du nu har i køkkenskuffen) 1 spsk honning 2 tsk natron 1 tsk salt 3 dl kærnemælk 200 g mørk chokolade Fremgangsmåde: Læg rugkernerne i blød i koldt vand i 2-3 timer. Så får du rugkerner med bid i til dine chokoladeboller. Hvis du gerne vil have kernerne blødere, så lad dem ligge længere. Hak chokoladen, ikke alt…

Opskrift på de vildeste Peanut Butter Cups helt uden sukker

Opskrift på de vildeste Peanut Butter Cups helt uden sukker

Sundere cookies med peanut butter

Sundere cookies med peanut butter

Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Den indeholder kun syv ingredienser – den slags, man som regel lige har i huset. Den kan laves både med...

Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Den indeholder kun syv ingredienser – den slags, man som regel lige har i huset. Den kan laves både med...

Chocolate covered coconut - Bounty NORWEGIAN TEXT

Chocolate covered coconut - Bounty NORWEGIAN TEXT

Har du smagt bønnefritter? Hvis ikke, så skal du næsten prøve dem. Det er en lækker måde at få grove grøntsager på, og så skal der ikke bruges særlig mange...

Har du smagt bønnefritter? Hvis ikke, så skal du næsten prøve dem. Det er en lækker måde at få grove grøntsager på, og så skal der ikke bruges særlig mange...

Spinatboller a la Skipper Skræk

Spinatboller a la Skipper Skræk

sundchokolademousse

sundchokolademousse

Raw brownies

Raw brownies