Lotte Lukassen

Lotte Lukassen

Lotte Lukassen
More ideas from Lotte
Bo Bedre's chokolade konkurrence er nu ovre og dette var mit bidrag. Selv synes jeg, at den er ganske fin og smager virkelig lækkert. Jeg har bagt den et par gange, og den er simpelthen så nem at have med at gøre, selvom der er flere komponenter! Og det bedste er næsten at både marcipan

Bo Bedre's chokolade konkurrence er nu ovre og dette var mit bidrag. Selv synes jeg, at den er ganske fin og smager virkelig lækkert. Jeg har bagt den et par gange, og den er simpelthen så nem at have med at gøre, selvom der er flere komponenter! Og det bedste er næsten at både marcipan

…Lækker opskrift på lakseroulade med spinat og flødeost, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og fremgangsmåde.

…Lækker opskrift på lakseroulade med spinat og flødeost, som er nem og lige til at gå til med ingrediensliste og fremgangsmåde.

Foto: Sara B. Hansen.   D isse lækre gulerødder er et fantastisk tilbehør som er lidt anderledes end hvad man ofte ender med at servere ti...

Foto: Sara B. Hansen. D isse lækre gulerødder er et fantastisk tilbehør som er lidt anderledes end hvad man ofte ender med at servere ti...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e

Sunde romkugler, trøfler, chokoladekugler aka konfekt? Få opskriften på hjemmelavet romkugler, der smelter på tungen... Verdens bedste romkugler!

Sunde romkugler, trøfler, chokoladekugler aka konfekt? Få opskriften på hjemmelavet romkugler, der smelter på tungen... Verdens bedste romkugler!

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle

Drømmekage fra Brovst - Opskrift - Amo

Drømmekage fra Brovst - Opskrift - Amo

Dejlig svampet mazarinkage med mørk chokolade

Dejlig svampet mazarinkage med mørk chokolade

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Nok til 10-12 personer. Det skal du bruge: (Denne opskrift er til en helt almindelig springform på 20-22 cm i Continue Reading

Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved spisebordet med at tegne eller læse. I dag skulle vi bage og han gad godt, så vi gik i gang med at rense rabarber og bagefter snitte dem i passende stykker. Alexander fik lov til at vælge, hvad vi skulle lave af de sure stænger, så det endte med rabarbergrød af det første kilo rabarber. Smilla spørger efter en god opskrift, men der må jeg melde pas (jeg har dog alligevel forsøgt mig…

Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved spisebordet med at tegne eller læse. I dag skulle vi bage og han gad godt, så vi gik i gang med at rense rabarber og bagefter snitte dem i passende stykker. Alexander fik lov til at vælge, hvad vi skulle lave af de sure stænger, så det endte med rabarbergrød af det første kilo rabarber. Smilla spørger efter en god opskrift, men der må jeg melde pas (jeg har dog alligevel forsøgt mig…