Brød

126 Pins1 Followers
Ingredienser2 dl mælk25 g gær1 spsk mørk sirup1 tsk stødt kanel1 tsk stødt kardemomme½ tsk groft salt50 g sukat eller pomeransskal50 g korender eller rosiner325 g hvedemel (cirka)1 æg til pensling2 spsk perlesukker20 g hasselnødderTilberedning 10 stk./10 personer Lun mælken og hæld den i en skål. Opløs gæren i mælken. Tilsæt sirup, kanel, kardemomme, salt,… Læs mere »

Krydrede juleboller

Ingredienser2 dl mælk25 g gær1 spsk mørk sirup1 tsk stødt kanel1 tsk stødt kardemomme½ tsk groft salt50 g sukat eller pomeransskal50 g korender eller rosiner325 g hvedemel (cirka)1 æg til pensling2 spsk perlesukker20 g hasselnødderTilberedning 10 stk./10 personer Lun mælken og hæld den i en skål. Opløs gæren i mælken. Tilsæt sirup, kanel, kardemomme, salt,… Læs mere »

Jeg vågnede op i morges til den smukkeste morgen, hvor alting udenfor glitrede og var dækket af rimfrost. Dagen har været kold og klar med det dejligste solskin og mine to hunde – vi passer mine forældres hund i et par dage, imens de er på juletur til Lübeck, har leget i haven det meste af …

Jeg vågnede op i morges til den smukkeste morgen, hvor alting udenfor glitrede og var dækket af rimfrost. Dagen har været kold og klar med det dejligste solskin og mine to hunde – vi passer mine forældres hund i et par dage, imens de er på juletur til Lübeck, har leget i haven det meste af …

Scones med chokolade er en mellemting mellem en kage og en bolle.. Scones bliver bagt med bagepulver og skal derfor ikke hæve. 30 min, så har du lune scones til kaffen

Scones med chokolade er en mellemting mellem en kage og en bolle.. Scones bliver bagt med bagepulver og skal derfor ikke hæve. 30 min, så har du lune scones til kaffen

Horn -  Bagt på  HUL-Bageplade  i  Electrolux Dampovn . Ingredienser: 500 g Hvedemel 100 g Durummel 12 g Salt 10 g  Bageenzymer...

Horn - Bagt på HUL-Bageplade i Electrolux Dampovn . Ingredienser: 500 g Hvedemel 100 g Durummel 12 g Salt 10 g Bageenzymer...

Purpurhvede Grydebrød - Langtidshævet - Bagt  i  Claus Holm-Støbejernsform . Jeg har justeret en lille smule på opskriften sålede...

Purpurhvede Grydebrød - Langtidshævet - Bagt i Claus Holm-Støbejernsform . Jeg har justeret en lille smule på opskriften sålede...

Her er en opskrift på en lidt alternativ bolle, kanelbollen, der er nem at gå til; og så er man desuden garanteret et fantastisk resultat.

Her er en opskrift på en lidt alternativ bolle, kanelbollen, der er nem at gå til; og så er man desuden garanteret et fantastisk resultat.

Her er en opskrift på en lidt alternativ bolle, kanelbollen, der er nem at gå til; og så er man desuden garanteret et fantastisk resultat.

Her er en opskrift på en lidt alternativ bolle, kanelbollen, der er nem at gå til; og så er man desuden garanteret et fantastisk resultat.

Alpe Brød -  Bagt på  HUL-Bageplade . Her er mit bud på et Alpe Brød. Ingredienser: 325 g Hvedemel 40 g Rugmel 100 ml Kogend...

Alpe Brød - Bagt på HUL-Bageplade . Her er mit bud på et Alpe Brød. Ingredienser: 325 g Hvedemel 40 g Rugmel 100 ml Kogend...

Land Brød -  Bagt i  Hul-Form . Et dejligt groft Brød - bagt med en mørk Hvidtøl. Ingredienser til ét brød: 350 g Hvedemel...

Land Brød - Bagt i Hul-Form . Et dejligt groft Brød - bagt med en mørk Hvidtøl. Ingredienser til ét brød: 350 g Hvedemel...

Pinterest
Search