Sommerdessert med floedeboller og jordbaer. Lav etv. bare guf af hvider og varm sukkerlage, i stedet for floedeboller og tilsaet evt. smaa chokoladestykker.

Sommerdessert med floedeboller og jordbaer. Lav etv. bare guf af hvider og varm sukkerlage, i stedet for floedeboller og tilsaet evt. smaa chokoladestykker.

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums! (Recipe in Danish)

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Sunde is pinde med skyr, hindbær og jordbær - Sugarfree popsicle with skyr, raspberries and strawberries

Flowers made out of marshmallows and lolly's stuck together with melted chocolate. Leave to set in the fridge, cover cupcakes in melted chocolate and cookiecrumbs and you made yourself little flowerpots!

Flowers made out of marshmallows and lolly's stuck together with melted chocolate. Leave to set in the fridge, cover cupcakes in melted chocolate and cookiecrumbs and you made yourself little flowerpots!

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Studenter kage

Studenter kage

Festlige snegle..

Festlige snegle..

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Det tager 10 minutter at mixe ingredienserne, og så skal den bare en tur i fryseren – lettere bliver det ikke!

Det tager 10 minutter at mixe ingredienserne, og så skal den bare en tur i fryseren – lettere bliver det ikke!

Pinterest
Søg