Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle?

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagt...

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagt...

DSC_0215.jpg

Hurtige og luftige øl-boller på spelt (uden surdej)

DSC_0215.jpg

Man går ikke galt i byen med disse bløde og saftige gulerodsbrud og så er de endda helt vildt lette at lave. Hvem kan ikke altid spise et gulerodsbrud?

Disse bløde og saftige gulerodsbrud vil altid være et hit

Manitobabrød der ikke skal æltes

Manitobabrød der ikke skal æltes

Der perfekte Schweizer Zopf backen. Geht das überhaupt? Ein perfekter Zopf backen? Wenn ich die Definition von „perfekter Zopf backen“ kennen würde, dann könnte ich diese Frage auch bea…

Der perfekte Schweizer Zopf backen. Geht das überhaupt? Ein perfekter Zopf backen? Wenn ich die Definition von „perfekter Zopf backen“ kennen würde, dann könnte ich diese Frage auch bea…

Pinterest
Search