Mad

Collection by Lone Kalland • Last updated 3 weeks ago

225 
Pins
 • 
18 
Followers
Lone Kalland

Lækker og sund tunsalat med avocado

·
41 reviews
·
20 minutes
·

En lækker og smagfuld salat med sund tunmousse, forskellige grøntsager og avocado. En nem og sund frokost eller aftensmad, som mætter godt.

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater - Anna-mad.dk

·
1 review
·
30 minutes
·

Fyldt kyllingebryst er en lækker og ny måde at få kyllingebryst på. Det kan fyldes med alt og smager skønt.

Verdens bedste vafler. Sprøde, søde. Nem opskrift. Smagen af barndom.

Verdens bedste vafler. Sprøde, søde. Nem opskrift på klassiske vafler.

Søde og sprøde vafler- de bedste af slagsen. Herhjemme elsker vi de søde, sprøde minikager

Risalamande

·
83 reviews
·
20 minutes
·

Nem opskrift på klassisk risalamande med fløde, mandler og kirsebærsauce. Det er julens bedste dessert, som altid bliver serveret juleaften.

Spidskålslasagne - lasagne med spidskål | Madling.dk

Spidskålslasagne - en sundere og grønnere måde at lave lasagne på hvor der både er brugt lasagneplader og spidskål. Se opskriften her.

De bedste hjemmebagte fødselsdagsboller. En simpel og lækker opskrift på hjemmebagte boller, perfekt til ethvert fødselsdagsbord. Denne opskrift på verdens bedste boller vil du bruge hver gang, når først den er prøvet af. Opskriften er simpel hen et must på listen over fødselsdags opskrifter.

Hjemmebagte fødselsdagsboller perfekte til ethvert fødselsdagsbord

De bedste hjemmebagte fødselsdagsboller. En simpel og lækker opskrift på hjemmebagte boller, perfekt til ethvert fødselsdagsbord. Denne opskrift på verdens bedste boller vil du bruge hver gang, når først den er prøvet af. Opskriften er simpel hen et must på listen over fødselsdags opskrifter.

Karbonader med stuvede ærter

·
12 reviews
·
60 minutes
·

Nem opskrift på karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Det er dansk mad, når det er bedst. Nyd det til aftensmad, ligesom mor lavede det.

Fyldt mørbrad med smørstegte kartofler

·
18 reviews
·
70 minutes
·

En lækker opskrift på fyldt mørbrad med feta og persille, som er svøbt i serranoskinke. Server med smørstegte kartofler og eventuelt en god salat.

Lynstegt spidskål med kylling

Jeg blir så glad, når jeg opdager nye retter, der overrasker på smag og samtidigt både er sunde og hurtige. 😊 Det her er netop sådan en; en skøn og simpel hverdagsret med knasende spidskål, kylling og gulerødder, stegt med soja og honning... Har du endnu ikk prøvet spidskål i kombination med honning, har du noget til gode... 😊 Den her er ret er på bordet på 30 min og smager herligt.

Skøn pasta opskrift med kylling og bacon

Skøn pasta med kylling og bacon, indeholder masser af smag. Cremet frisk oste pastaret med kylling og fløde agtig sovs og bacon på toppen.

Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk smagskombination og et dejligt mørt stykke kød.

Kylling med spinat og ost

·
10 reviews
·

Lækre kyllingefileter, der er fyldt med spinat og ricotta og toppet med smeltet ost, der giver en fantastisk god smag samt en mør og saftig kylling. Og så er det endda nemt og hurtigt at tilberede.

Kyllingeinderfilet i fad med blomkålsris og grøntsager

Kyllingeinderfilet i fad med blomkålsris og grøntsager

·
15 reviews
·

Rigtig dejlig ovnret propfyldt med smag og grøntsager, så den er super sund. Kyllingeinderfileterne steges i fad på en bund af blomkålsris, peberfrugt, tomater og forårsløg, og hele molevitten vendes med mexicanske krydderier. Brug retten som fyld i mexicanske pandekager, eller servér den for sig selv med f.eks. yoghurt naturel eller creme fraiche til.

Fyldt mørbrad med sprødt baconsvøb – Christinas Køkken

Himmelsk havrebrød med honning – får dig til at summe – opskrift

Havrebrødet er et yndlingsbrød her i hytten. I går aftes blev det bagt igen-igen, og jeg tænkte, at du kunne få glæde af opskriften. Selvom du måske har den i madbogen herfra. Så lad det bare være …

Smørrebrød → 67 Opskrifter På Højtbelagt Smørrebrød

Vi har samlet alle vores lækre smørrebrødsopskrifter på alt fra æg & rejer til dyrlægens natmad. Læs med her og bliv inspireret til din næste frokost.

Hovedmåltider på 300 kcal - 1200 kcal kostplan

Hovedmåltider på 300 kcal: Du kan spise 3 hovedmåltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad) á 300 kcal. Scroll ned og vælg én af de mange muligheder.