Greek Green Bean Salad Recipe :: an easy yet impressive side dish!

Greek Green Bean Salad

Greek Green Bean Salad Recipe :: an easy yet impressive side dish!

Soft, pillowy, homemade naan is easier to make than you think and it's great for sandwiches, pizza, dipping, and more. BudgetBytes.com

Naan

Soft, pillowy, homemade naan is easier to make than you think and it's great for sandwiches, pizza, dipping, and more. BudgetBytes.com

Avocado Bacon Crustless Quiche

Avocado Bacon Crustless Quiche

Quick and Crispy Vegetable Fritters

Quick and Crispy Vegetable Fritters

Salmon Quinoa Cakes - transform leftover salmon into these delicious super moist and tender cakes. Made with superfood quinoa and healthy salmon | littlebroken.com @littlebroken

Salmon Quinoa Cakes

Salmon Quinoa Cakes - transform leftover salmon into these delicious super moist and tender cakes. Made with superfood quinoa and healthy salmon | littlebroken.com @littlebroken

4 perfekte picnic-opskrifter - Boligliv

4 perfekte picnic-opskrifter - Boligliv

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Opskrift til hjemmelavet rabarbersaft er perfekt som en forfriskende saft til sommerens varme dage. Nemt og hurtigt at lave og giver en flot farve.

Opskrift til hjemmelavet rabarbersaft er perfekt som en forfriskende saft til sommerens varme dage. Nemt og hurtigt at lave og giver en flot farve.

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Pinterest
Søg