Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Bastogne-kiks er de rillede, brune kager, som man ofte får til kaffen. Prøv at bage dem selv, og se hvor lækre de bliver!

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Glem alt om palmin og rå æggeblommer! Denne kiksekage er lavet med kondenseret mælk og masser af lækker chokolade.

Glem alt om palmin og rå æggeblommer! Denne kiksekage er lavet med kondenseret mælk og masser af lækker chokolade.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Disse lækre boller er et garanteret hit på morgenbordet. Det kraftige manitobamel, der er en type hvedemel, giver et luftigt brød med en sprød skorpe.

Nyd en bid af fugtig chokoladekage toppet med chokoladecreme. Kagen tager ikke ret lang tid at lave og den smager himmelsk, mens den er lun.

Fugtig chokoladekage

Selve chokoladekagen er så fugtig at den ikke nødvendigvis behøver cremen.

Pinterest
Search