DSC_0724-2.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0724-2.jpg

"Jeg har efterhånden fået en del forespørgsler på en god kiksekage uden palmin og æg. For nylig lavede jeg denne opskrift, og jeg synes, det er den bedste kiksekage EVER...[læs mere]"

"Jeg har efterhånden fået en del forespørgsler på en god kiksekage uden palmin og æg. For nylig lavede jeg denne opskrift, og jeg synes, det er den bedste kiksekage EVER...[læs mere]"

osteboller til suppe

Osteboller - perfekt til suppe

osteboller til suppe

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

"Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød...[læs mere]"

Tartine bread-boller med mange hævninger. Jeg udelader evt. Foldning af dejen. Bagt med ca. 150 g fuldkornsmel, 150 g ølandshvede og resten ca. 3-400 g hvede. Som 2 brød skal de have ca 35 min. I ovnen

Det perfekte brød. Simplethen.

Tartine bread-boller med mange hævninger. Jeg udelader evt. Foldning af dejen. Bagt med ca. 150 g fuldkornsmel, 150 g ølandshvede og resten ca. 3-400 g hvede. Som 2 brød skal de have ca 35 min. I ovnen

DSC_0990.jpg

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

DSC_0990.jpg

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler (Mette Blomsterberg)……..

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler (Mette Blomsterberg)……..

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

25g gær 5 dl koldt vand 675g hvedemel 1,5spsk salt 2 fed hvidløg 1 håndfuld persille 1 alm løg i tynde ringe Opløs gæren i det ko...

25g gær 5 dl koldt vand 675g hvedemel 1,5spsk salt 2 fed hvidløg 1 håndfuld persille 1 alm løg i tynde ringe Opløs gæren i det ko...

After eight Cupcakes Cupcakes (ca. 15 stk.) 200 g sukker 2 æg 3 dl creme fraiche (18 %) 100 g blødt smør 50 g kakao 150 g mel 1 tsk. bagepulver 125 g mørk smeltet chokolade Fremgangsmåde: Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Æg og sukker piskes let og luftigt. Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun…

After eight Cupcakes Cupcakes (ca. 15 stk.) 200 g sukker 2 æg 3 dl creme fraiche (18 %) 100 g blødt smør 50 g kakao 150 g mel 1 tsk. bagepulver 125 g mørk smeltet chokolade Fremgangsmåde: Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Æg og sukker piskes let og luftigt. Smør og creme fraiche tilsættes, rør kun…

Pinterest
Søg