Risotto med spinat og ærter | Femina
Denne grønne skønhed er sprængfyldt med sunde sager og stemningsfuld sommersmag. Her får du opskriften på risotto med spinat og ærter
Pirogger med spinat & hytteost fyld | Nanna Pretzmann
Sommeren byder for vores vedkommende på et hav af udflugter og ferie. Derfor er jeg gået i gang med at fylde fryseren med mad, som er let at spise i bilen eller medbringes på turene. Blandt andet pirogger, som jeg her deler opskriften på, men også pølsehorn med ost, pizzasnegle og spinatboller.
Rugbrøds-tarteletter med sommersalat - Hjerteforeningen
IngredienserRugbrødstarteletter200 g rugbrød1 æg2 spsk. raps- eller olivenolieSommersalat1 dl rygeost200 g skyr1 agurk1 bundt radiserpeberevt. lidt saltTilbehør1 håndfuld ærtespirer1 bundt purløg1 salathoved3 tomaterTilberedning Ca. 16 stk. Rugbrødstarteletter Bryd brødet i mindre stykker. Findel brødet i en foodprocessor eller minihakker. Tilsæt æg og 1 spsk. olie og blend til en ensartet dej. Smør silikone- eller metalmuffinforme… Læs mere »
Lakseforret med avokado og urter.
Foto: Sara B. Hansen En meget lækker og delikat forret som vi spiste nytårsaften.Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg laver ...
Tapas med små spinat "kage" hapsere med laks ⋆ BY DIANAWI
Dejen kan bages dagen i forvejen. Denne ret er ikke fryseegnet. Vælg en god koldrøget laks til denne ret - det gør en kæmpe forskel.
Røget laks på blomkålscreme | Mad & Bolig
Denne forret med røget laks er god til at indlede en middag med en lidt tungere hovedret, for eksempel grillmiddagen. Den lette creme og fisken er god som modvægt til et tungt stykke kød.
Sesampaneret halloumi - dejlig opskrift med den lækre grill-ost
Forleden lavede jeg sesampaneret halloumi og det smagte simpelthen så godt. Jeg havde helt glemt, hvor godt halloumi smager. Og alt smager jo godt paneret i sesam. Jeg lavede dem helt enkelt og skar bare halloumi-osten i skiver, dyppede dem i pisket æg og vendte dem i sesamfrø og så stegte jeg dem på panden i godt med smør. De kan gå som en lille før-dinner-hapser eller som et fuldt måltid til fx frokost. Vi spiste dem som del af en restedag, hvor vi skulle have blandede rester fra…