De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Koldthævede morgenboller. Super nemme og lækre. Kan nemt varieres, med andre kerner og havregryn. Tager kun 10 min at mixe sammen, står forsig selv natten over i køleskabet og om morgennen tager det kun 5 min at fordele bollerne imens ovnen varmer op.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller - perfekt til suppe

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-) 12 stk.; CA. 350 g. mel (sigt...

Verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller, med marcipanremonce ! Andet er der ikke at sige om det :-) 12 stk.; CA. 350 g. mel (sigt...

Boller op, boller ned, boller i min mave... I morges bagte jeg disse meget nemme og dejlig bløde morgenboller med en masse kerner. De er ganske simple og nemme at lave, og så er det jo fantastisk lækkert med nybagte boller til morgenmaden.    Opskrift på bløde morgenboller med kerner 10-12....

Boller op, boller ned, boller i min mave... I morges bagte jeg disse meget nemme og dejlig bløde morgenboller med en masse kerner. De er ganske simple og nemme at lave, og så er det jo fantastisk lækkert med nybagte boller til morgenmaden. Opskrift på bløde morgenboller med kerner 10-12....

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Nemme tebirkes til morgenbordet. Opskrift på tebirkes med remonce.

Tebirkes opskrift

Nemme tebirkes til morgenbordet. Opskrift på tebirkes med remonce.

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Pinterest
Søg