Julebord

Collection by Louise Nielsen

7 
Pins
 • 
9 
Followers

DIY: Bind en yndig julekugle | ISABELLAS

Det behøver hverken at være svært eller tidskrævende at gøre lidt ekstra ud af julepynten. Vi viser dig, hvordan du selv kan binde yndige julekugler på ingen tid.

Bolig: Jul - på den helt naturlige måde | Femina

Med arvestykker, hjemmelavet pynt og naturens skatte har Mai Skjold Jensen skabt en personlig og charmerende julestil.

9 ENKLE ADVENTSKRANSE - Blog Om Bolig

Den 1. søndag i advent nærmer sig med hastige skridt. Her finder du 9 bud på nemme, moderne og funktionelle adventskranse.

Julies julehjem er det vildeste og mest eventyrlige, du kommer til at se i dag

Hos Julie er julen magisk som i en Disneyfilm. Pynten kan spises, gaverne har deres eget liv og det hele funkler og stråler og emmer af traditioner og nærvær.

It's beginning to look a lot like Christmas

Julen er en særlig tid beriget af traditioner for både store og små. Vi skal for alvor til at starte en masse traditioner nu hvor vi har fået Frida, og jeg kan godt mærke at jeg er i ekstra godt julehumør i år. Måske det har noget at gøre med, at det er min første…

Inspiration til juleborddækning - Ditte Julie Jensen

Reklame for Thuesen Jensen Julens mange fester kalder på et smukt julebord. Julefrokoster, adventshygge, og selvfølgelig den store aften, juleaften! Julebordet er en central del af julestemningen og hyggen, og derfor har jeg teamet op med altid gode Thuesen Jensen (min samarbejdspartner), for at give jer her lidt inspiration til årets julebord. Mit julebord skal…

Event photography: styling of By Lassen products on Behance #kalenderlysdekorationer