Lone Nielsen
More ideas from Lone
Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Langtidshævede rundstykker røres let sammen om aftenen, og bages om morgenen. Dejen skal ikke æltes, så det er nemme rundstykker.

Langtidshævede rundstykker røres let sammen om aftenen, og bages om morgenen. Dejen skal ikke æltes, så det er nemme rundstykker.

Simpelthen en genial hue til drenge og mænd, som er nem og sjov at strikke, når man kan strikke vendestrik. Den originale TYCHUS model er d...

Simpelthen en genial hue til drenge og mænd, som er nem og sjov at strikke, når man kan strikke vendestrik. Den originale TYCHUS model er d...

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …

Der er meget langt fra eisbein og surkål til bistrokøkkenets sprængte og langtidsstegte svineskank. Glem alt om gråt, kogt kød med seje fedtkanter, og forestil dig i stedet smeltende mørt, saftigt og trevlet kød med knasende sprød overflade. I virkeligheden er en langtidsbagt svineskank det, …