Madinspiration

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet

22 Things You're Doing Wrong

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet

.
How to make the most delicious grilled zucchini.

Grilled Zucchini with Yummy Lemon Salt

How to make the most delicious grilled zucchini.

How to Make Santa Bread from Taste of Home

How to Make Santa Bread

How to Make Santa Bread from Taste of Home

How fun is this? Stand up rigatoni noodles in a spring form pan and suddenly you have rigatoni pie, a fun and totally different way to serve pasta when you are in a slump!

Three Cheese Italian Rigatoni Pie

How fun is this? Stand up rigatoni noodles in a spring form pan and suddenly you have rigatoni pie, a fun and totally different way to serve pasta when you are in a slump!

Healthy Applesauce Oat Muffins are the BEST healthy muffins--my whole family loves them, including my kids. And, they're FREEZER FRIENDLY!

Healthy Applesauce Oat Muffins are the BEST healthy muffins--my whole family loves them, including my kids. And, they're FREEZER FRIENDLY!

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

DIY Cupcake Holders

LCHF burgerboller (6 stk) 4 æg 1 dl mælkeprodukt (fx græsk yoghurt 10%, creme fraiche el.lign.) 1 dl sesamfrø ½ dl solsikkekerner ½ dl mandelmel 2-3 spsk fiberHUSK 2 tsk bagepulver 2 tsk salt Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt sammen. Lad dejen hvile 10 min og varm imens ovnen op til 200 grader. Kom lidt vand på hænderne, form 6 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir (tryk dem lidt flade). Drys med lidt ekstra sesamfrø og bag 15 min ved de 200 grader.

Påskekage med citronfromage og chokoladebund

Påskekage med citronfromage og chokoladebund

Pinterest
Søg