Afprøvet 29/8-16: "anden type mel" = groft rugmel. Dejens konsistens: meget våd. Vil nok foretrække IKKE at hælde den ud på bordet = irriterende rengøring bagefter! Færdigt resultat: meget flade boller. Smag: glimrende, Peter kværnede dem ned!

Verdens bedste hjemmebagte boller

Afprøvet 29/8-16: "anden type mel" = groft rugmel. Dejens konsistens: meget våd. Vil nok foretrække IKKE at hælde den ud på bordet = irriterende rengøring bagefter! Færdigt resultat: meget flade boller. Smag: glimrende, Peter kværnede dem ned!

Ciabattaboller

Ciabattaboller

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

Super skønne og super nemme morgenboller som minder mig om dem min morfar plejede at bage da jeg var lille. De er ideelle til weekend morgenbordet da de kun tager en time at lave fra man finder mel...

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til […]

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til […]

surdejsboller - opskrift

Surdejsboller med sej krumme

surdejsboller - opskrift

brød

Tapas brød

brød

Æltefri ciabattaboller fra Kirsten Skaarup

Æltefri ciabattaboller fra Kirsten Skaarup

hjemmebagte ciabatta brød - perfekte for cafeburgeren

hjemmebagte ciabatta brød - perfekte for cafeburgeren

Foto: Sara B. Clausen   Når jeg bager vil jeg helst lave, så der er både til morgenmad, madpakker og til at komme i fryseren til en anden ...

Foto: Sara B. Clausen Når jeg bager vil jeg helst lave, så der er både til morgenmad, madpakker og til at komme i fryseren til en anden ...

snobrød med ost, hvidløg og frisk basilikum

snobrød med ost, hvidløg og frisk basilikum

Pinterest
Søg