Lizette Korgaard

Lizette Korgaard

Lizette Korgaard
More ideas from Lizette
Hindbærmousse med yoghurt Der er til ca. 2 kagelag, Ø22 cm 300 g dybfrosne hindbær (kog bærrene i minimum 3 min. for at udrydde evt. bak...

The signs and symptoms of diabetes type 2 diabetes treatments,pre diabetes blood sugar levels treatment for type 2 diabetes in adults,how to reverse diabetes 2 cookbooks for people with diabetes.

Jeg elsker rabarber! Jeg skaffer dem altid i rigelige mængder, og sørger for at der er nok i fryseren, så jeg har til hele året. Det er første år ...

Jeg elsker rabarber! Jeg skaffer dem altid i rigelige mængder, og sørger for at der er nok i fryseren, så jeg har til hele året. Det er første år ...

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Hasselback-æbler med vaniljeis.

We're big, big fans of the hasselback technique. We've had smashing success with both baking potatoes and sweet potatoes—the thin, partial slices on top get delightfully crisp while the base remain.